Hvordan bygge Hjem lysne Systems

March 31

Mange av frøplantene kjøpes hos din lokale hage lageret ble startet i veksthus eller under spesialdesignet vokse lysene. Dette er hvordan du er i stand til å kjøpe planter som er mer utviklet enn din lokale klima ville tillate hvis frø ble sådd direkte i bakken etter at faren for frost hadde gått. Mens hagesentre kan ha tilgang til kompliserte vanning og lys systemer for å starte sine frø, er det ikke vanskelig å bygge en voksen light system for bruk i ditt eget hjem, slik at du sparer tid og penger som ellers ville bli brukt på innkjøp frøplanter i starten av hver vekstsesong.

Bruksanvisning

1 Plasser matbutikk hylle langs en ​​vegg som er i nærheten av en stikkontakt, slik at du enkelt kan koble til de vokse lysene når de er installert.

2 Bunke slagg blokker på nederste hylle til du ikke kan passe noe mer mellom den siste blokken og toppen av neste hylle. Fordi dagligvarebutikk butikkhyllene er så høy, er slagg blokker nødvendig for å opprettholde stabiliteten i vokse lys systemet.

3 Fjern de vokse lysene fra sine pakker, rengjør grundig og feste dem til sine monteringsbraketter. Sikre lysene til bunnen av hver hylle på hylle, med unntak av hyllen over slagg blokker. Bruk strips til å forsterke vokse lysene, slik at de er stabile og tett festet til hylle.

4 Koble vokse lysene i lyset timer, sette den så vokse lysene vil være på omtrent 14 timer hver dag.

5 Fyll seedet start skuffer med jord-free potting mix. Unngå jordholdige blandinger gjør spirene etablere røtter mens de er under dine vokse lysene.

6 Plant frøene i henhold til instruksjonene og vann dem liberalt. Hold dem svært fuktig inntil plantene er omtrent to inches høy, deretter følger normal vanning anbefalinger.

Hint

  • Sørg for å bruke nok slagg blokker på hylle. Ellers vil hylle blir topptung og utgjøre en sikkerhetsrisiko.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com