Thunder Plum Tree går inn Shock - Hva kan jeg gjøre for å hjelpe den?

February 14

Thunder Plum Tree går inn Shock - Hva kan jeg gjøre for å hjelpe den?


The Thunder plommetre er kjent for sine dype lilla bladverk og rosa våren blomstrer. Skadedyr og klimaforhold kan slå disse trærne, men med begynnelsen av sesongen, vil et sunt tre overleve og blomstre. Over-gjødsling, over- eller under vanning og skadedyr er de store syndebukkene som skaper plante sjokk. De fleste problemene kan unngås eller repareres.

Generelt vedlikehold

The Thunder plomme trives i full sol i kjølig klima, men kan trenge litt skygge beskyttelse i den varme ettermiddagssolen i sør. Gjødsle tidlig på våren med en balansert nitrogen plante mat. Plasser en mulch av kompost rundt sin base for helårs vann oppbevaring. Unge trær trenger ukentlig vanning i løpet av våren og sommeren til sine røtter ta tak i cirka tre år. Vann det dypt rundt stammen og ut tre fot i diameter inntil treet er etablert. Litt beskjæring er nødvendig med unntak for tidlig forme eller å avskrekke grener fra rekkende strukturer eller elektriske ledninger.

Tilstand av Leaves

Bladene skal være dypt i farge og fri for overdreven urenheter. Når bladene krøller seg eller har mange tørre flekker, slå noen over og inspisere baksiden. Se etter tegn på insekter eller reiret. Bladlus kan være problemet, men det er en rekke skadedyr som er tiltrukket av plommer, avhengig av regionen. Disse vanligvis påvirke treet bare midlertidig. Enkle tiltak kan iverksettes. Spray treet med vann ved hjelp av en sterk slange dyse å løsne mange insekter og holde problemet i sjakk for denne sesongen. Plant barnehager er den beste kilden for å diagnostisere plante problemer. Skjær en liten gren delen, legg den i en plastpose og ta den inn for en rask analyse og råd om behandling av treet.

grunnforhold

Hvis synes å være sviktende et ungt plommetre har vokst godt og plutselig, kan luftlommer igjen under den første planting skal tørke ut røttene. Tamp ned den omkringliggende jord etter planting for å eliminere dem, vann godt, og fyll i noen depresjon venstre på bakkenivå med jord.

Spørsmål hva som har blitt satt i jorda nylig. Olje og bensin søl eller røyk fra kjøretøy skade og kan drepe nærliggende trær og busker. Overgjødsling er en annen viktig årsak til anlegget svikt som er over- eller under vanning. For en nylig plantet treet, kan jorda mangler viktige næringsstoffer. Ta en jord test med en hjemme jord test kit eller ringe det lokale fylke forlengelse tjeneste for å arrangere en profesjonell test.

etter Care

Bladlus og andre ikke-kjedelig skadedyr vil påvirke bladene for at vekstsesongen bare.
Når bladene faller og vokse tilbake om våren, vil treet være godt og frisk igjen. Ha en tettere på fremdriften for å fange opp problemer tidlig. The Thunder plomme er svært hardfør og vil overleve med lite omsorg eller forstyrrelser når kilden til problemet er utryddet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com