Hvordan finne ut hvor mye Møbeltapetsering Fabric To Order

April 10

Hvordan finne ut hvor mye Møbeltapetsering Fabric To Order


Møbler er ofte bygget for å vare, men det kan være lurt å endre utseendet på din brikke som din smak endrer seg. Enten du har funnet en god vintage brikke som trenger oppdatering eller hvis din nåværende møbler trenger et nytt utseende, kan du oppdatere utseendet på slitte eller utdaterte møbler ved reupholstering det selv. Ved å velge din egen stoff, kan du velge en titt, tekstur og følelse som gjenspeiler din stil og gjøre stykket en one-of-a-kind stykke. Å ta ekstra vare på måling og forberede for bestilling av stoffet vil gjøre dette prosjektet som kostnadseffektiv og smertefri som mulig.

Bruksanvisning

1 Lag et mønster for hver del av ditt møbel som er i ferd med stofftrekk, ved hjelp av silkepapir. Hvert enkelt område på møbelet adskilt av en kurve, vinkel eller rulles område skal betraktes som en egen seksjon; for eksempel, er hver side av en setepute sin egen seksjon og bør ha sitt eget mønster stykke. Tape silkepapir sammen hvis det er nødvendig for å gjøre det stort nok til å spore hele delen du arbeider med. Løst tape silkepapir over seksjonen du jobber med og spore delen med blyant.

2 Fjern mønster stykke og skrive navnet på møbler delen på mønsteret stykke for referanse. Klipp ut mønsteret stykke på linjene du har gjort. Gjenta for hver del av møblet som er trukket før du har et papir mønster stykke som tilsvarer hver polstret stoff stykke av møbler.

3 Velg et stoff til å bestille fra en online kilde, en katalog eller et stoff butikken før du går videre, slik at du vet stoffet bredde du arbeider bredde, samt størrelsen på mønsteret på stoffet. Skriv ned stoff bredde; med hjem innredning stoffer, er bredden oftest 54 eller 60 inches. Du trenger ikke bestille eller kjøpe stoff på dette punktet, så du trenger bare å vite bredden for å beregne din yardage behov. Hvis stoffet har et mønster som går enten opp og ned eller fra side til side på stoffet, legg merke til hvilken vei mønsteret går.

4 Ordne mønster stykker på et stort flatt underlag slik at du kan begynne å måle dine estimerte stoff yardage behov. På dette punktet, vil du ikke ha stoffet; du er rett og slett legge ut stoffstykkene i den mest effektive for å sikre at du har nok stoff. Legg ut dine mønster stykker slik at de er ikke bredere enn stoff (mest sannsynlig 54 eller 60 inches) og så de er alle minst 4 inches fra hverandre for å tillate sømmonn; arrangere bitene slik at de fungerer med måten mønsteret går på stoffet du kjøper. Dette trinnet tar ofte mye "prøving og feiling" før du får det lagt ut akkurat slik du ønsker det. Ta deg tid med dette trinnet, som det vil gjøre kutte ut stoffet mye enklere.

5 Ta et bilde av den endelige utformingen orden med et kamera og skisse det ut på et stykke papir. Fordi dette er en "prøvetur" av mønsteret layout, må du kopiere dette oppsettet etter at du har bestilt og mottatt stoffet, som ofte kan ta dager eller uker. Å ha et bilde av oppsettet ditt, samt en skisse lett tilgjengelig at du har det optimale oppsettet for bevart og kan enkelt kopiere det på stoffet.

6 Mål lengden på overflaten, i inches, mønster bitene okkupere på hard, flat overflate som du har ordnet dem. For eksempel, hvis mønster stykker spenner 282 inches i lengde over kjøkkengulvet, skrive ned 282 inches. Del dette tallet med 36 for å finne din første estimerte lengde; i dette tilfellet ville den innledningsvis anslåtte løpelengden være 7,8. Rund som nummer opp til det neste halve gården. I dette eksempel ville det være avrundet til 8 yards.

7 Legg til ekstra lengde for mønstergjenkjenning. For en stol, forutsetter at du trenger en ekstra gården; for et større stykke, for eksempel en sofa, kan du bestille en ekstra 2 eller 3 yards. Hvis du legger rør til noen av dine stolputer, tilsett 1 yard per pute. Hvis du legger til et skjørt, legge til en ekstra 2 yards for en stol og 3 til 4 yards for en sofa.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com