Husholdningenes Mold fjerning Ideas

April 13

Husholdningenes Mold fjerning Ideas


Dersom mold har infisert hjemmet ditt, er det første du trenger å gjøre er å tørke noen våte materialer. Bruk håndklær, vifter og avfuktere å kvitte hjem av fuktighet så formen slutter å vokse. Når du kvitt ditt hjem av mold, forhindre at det skjer igjen ved å feste utett kjelleren eller riktig lufting tørketrommelen, for eksempel. Deretter opprettholde sunne luftfuktighet mellom 30 til 50 prosent i løpet av de kalde månedene og under 60 prosent i løpet av sommermånedene.

forholdsregler

Ta forholdsregler mot mold med seg en luftmaske som er effektiv nok til å hindre muggsporer fra å komme inn. Ifølge North Dakota University, masker trygge for bruk mens du fjerner mugg vil vanligvis være merket som TC-21C, N95, 3M # 1860 partikler. I tillegg bruke gummi klær, engangs eller vaskes klær, og vernebriller. Etter fjerning av mold, vaske klærne dine umiddelbart.

Rengjøring ikke-porøse overflater

Først rene ikke-porøse overflater, såsom glass, metall, betong og hard plast, med en husholdning renere og vann, blandet i henhold til etiketten. Bruk en skrubb børste til kraftig rengjøre overflaten. Følg opp med klor for å fullføre rengjøring av eventuelle gjenværende mold og desinfisere overflater. Ikke bland ammoniakk og blekemiddel siden sammen danner giftige gasser. Bland 1/4 til 1/2 kopp blekemiddel for hver liter vann. Noen overflater, som betong, som er vanskeligere å rengjøre vil kreve mer blekemiddel, opp til 1 1/2 kopper for hver liter vann. Hold vinduer og dører åpne og fansen på når du arbeider med blekemiddel. Påfør blekemiddel og la den sitte i minst 15 minutter. Skyll rent med en ren klut og vann. Tørk områder fort med vifter, håndklær og en avfukter. Gjenta om nødvendig.

rengjøring Klær

Å behandle klær og andre tekstiler elementer som har mugne flekker, ta dem ut og pensle formen med en fille. Ikke stå i medvind. Vask vaskbare elementer og legge dem ut i solen for å tørke. Hvis du ikke kan hvitvaske elementene, fortsatt legge dem ut i solen for et par timer fordi sollys har en blekende effekt som bidrar til å kvitte seg med eventuelle gjenværende mold spores.

porøse Items

De fleste porøse elementer, for eksempel gips, papir og teppe padding, som blir mugne bør bli kastet ut. Men hvis dine papirer, bøker, bilder eller andre verdifulle, ikke-utbyttbare elementer har mindre mugg skader, pusser formen av utendørs med en myk klut eller børste. Dryss dem med maismel eller talkum å absorbere eventuell fuktighet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com