Hvordan distribuere en nektarin Plant

March 29

Hvordan distribuere en nektarin Plant


Nektariner er nesten identisk med fersken, med unntak av deres glatt, fuzz-fri hud og litt mørkere rød farge. I tillegg nektariner inneholder mer vitamin A, vitamin C og kalium enn sine fuzzy fettere. Akkurat som fersken, er nektariner klassifisert som en steinfrukt på grunn av det store senteret grop som inneholder mandelformede frø. Du kan forplante dine egne nektarin trær ved å fjerne pit og riktig å forberede og plante frøene.

Bruksanvisning

1 Skjær åpne en nektarin med en skarp kniv for å avsløre den indre pit. Fjern alt kjød, fra rundt gropen og sette den på en tallerken på en kjøkkenbenk i tre til fire dager å tørke ut. Tørket groper er mye lettere å knekke åpen enn friske, fuktige seg.

2 Sett inn gropen mellom de to utstikkerne av vice-grep tang og sakte vri på bryteren på håndtaket med klokken til pit er sikkert festet i utstikkerne. Deretter klemmer håndtakene sammen med godt trykk bare til du høre og se pit sprekke åpne.

3 Legg pit på en teller og børste vekk pit for å fjerne nektarin frø, som ser ut som mandler.

4 Plasser frøene i en kopp varmt vann og la dem suge over natten.

5 Fyll en krukke tre fjerdedeler full av plantejord og dempe til det er knapt fuktig. Fjern frøene fra vannet og sett dem ned i glasset av jord begrave dem helt. Skru lokket på glasset og plassere den i et kjøleskap som holder en temperatur på mellom 32 og 45 F.

6 Se på glassene en gang per måned til du ser hvite røtter form i glasset. Spiring kan ta opp til tre eller fire måneder.

7 Vent til en måned før den siste frost om våren og finn et utendørs område som har full sol og godt drenert, litt sandholdig jord. Grave et hull som er dyp nok til å dekke den grop og røtter. Sett frø inn i hullet slik at det er minst en tomme under overflaten og dekke fullstendig med jord.

8 Vann nettstedet ofte for å holde det konstant fuktig inntil nektarin skuddene dukke opp fra jordoverflaten.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com