Hvordan rengjør jeg en Samsung vaskemaskin?

March 13

Hvordan rengjør jeg en Samsung vaskemaskin?


Du bør rengjøre din Samsung vaskemaskin for å holde seg og fungerer i toppform. Uten en periodisk rengjøring, kan det ytre utseende av vaskemaskinen bli snusket og vaskerom kunne utvikle flekker og lukt. I tillegg til å forbedre sitt utseende og ytelse, vil rense vaskemaskinen også forlenge sin levetid. Mange elementer som normalt dekkes av produsentens garanti blir ugyldig dersom det er fastslått at vaskemaskinen ikke har fått skikkelig rengjøring og vedlikehold.

Bruksanvisning

1 Støvsug hele vaskerom. Støv og skitt har en tendens til å hope seg opp under og bak vaskemaskiner, spesielt rundt stikkontakten. Det er viktig å rengjøre disse områdene godt for å unngå en mulig brannfare.

2 Rengjør utsiden av vaskemaskinen. Tørk ned hele ytre overflaten av skiven ved hjelp av en all-overflate spray renere og papirhåndklær.

3 Rengjør undersiden av lokket. Spray noen all-rengjøringsmiddel på et papirhåndkle og tørkes ned på innsiden av vaskemaskinen lokket. Bruk en Q-tip til å komme inn i trange områder under leppen.

4 Fjern flekker fra nedslagsfeltet til vaskemaskinen. Legg til to kopper blekemiddel til maskinens blekemiddel dispenser. Kjør en komplett vaskesyklus med stor belastning og varmtvannsinnstillinger.

5 Bruk sitronsaft for å fjerne rust flekker. Kjør en vaskesyklus med to kopper sitronsaft tilsettes varmt vann. Gjenta dette trinnet til det ikke er flere tegn til rust på innsiden av vaskemaskinen.

6 fjerne vond lukt fra maskiner bassenget. Bruk den store belastningen innstillingen på din Samsung vaskemaskin og fylle bassenget med varmt vann. Tilsett 1 kopp destillert hvit eddik og kjøre maskinen gjennom en fullstendig vaskesyklus.

7 Vask bort eventuelle gjenværende rester igjen i bassenget. Kjør maskinen gjennom en mer vaske- og skyllesyklus med vanlig varmt vann.

8 Ta ut og rengjøre tøymykner og blekemiddel dispenser. Bruk all-overflate rengjøring spray å tørke ned på innsiden og utsiden av begge dispensere. For tøft buildup, suge dispensere i varmt vann i en time.

9 Rengjør smussfilteret. Dette trinnet er bare for Samsung-modeller som er 2009 eller nyere. Åpne filterdekselet som ligger i fronten av vaskemaskinen og fjerne filterlokket. Skyll av rusk på filteret med varmt vann og installere.

Hint

  • Trekk alltid ut vaskemaskinen før rengjøring for å unngå mulig elektrisk støt.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com