Hvordan få Mud Ut av en Mesh Shirt

March 14

Hvordan få Mud Ut av en Mesh Shirt


Den mesh veve ofte på sportstrøyer og andre sportsklær gjør at luften kan komme gjennom stoffet og bidra til å holde huden kjølig. Den grove og riste spill av mange sportsaktiviteter resulterer ofte i gjørme og skitt flekker. Når mesh stoff blir besatt med gjørme flekker, er det ingen grunn til panikk. Mens gjørme flekker er rotete, kan du med hell fjerne dem. Når du bruker de riktige flekkfjernings forsyninger og rengjøring teknikker, kan du få gjørma flekker ut og har mesh skjorte spill-klar.

Bruksanvisning

1 La mesh skjorte til tørk. Ta skjorte utsiden og rist den kraftig for å fjerne så mye av tørket leire som mulig. Store biter av tørket slam kan fjernes ved forsiktig peeling dem av med fingrene.

2 Fyll en bøtte med en liter varmt vann. Legg 1/2 ts oppvask vaskemiddel og en spiseskje av ammoniakk. Rør ingrediensene med en skje til å blande løsningen.

3 Sug din mesh skjorte i ammoniakk og vaskemiddel i 15 minutter. Fjern skjorten fra bøtte. Skyll skjorte med varmt vann for å fjerne løsnet og myknet gjørme.

4 Legg din mesh skjorte på et flatt underlag. Spray de resterende gjørme flekker med en aerosol flekkfjerner. La flekkfjerner suge inn i stoffet i to til tre minutter.

5 Vask din mesh skjorte i varmt vann. Legg heavy-duty vaskemiddel og en kopp hvit destillert eddik i vaskesyklusen for å fjerne eventuelle siste spor av gjørme flekker.

6 Se over nettingen skjorta før tørke den. Sørg for at alle gjørme flekker er fjernet. Unn eventuelle gjenværende flekker ved å gjenta trinn 3 til 5. Tørk mesh skjorte i henhold til instruksjonene på omsorg etiketten.

Hint

  • Vask mud-farget klær i varmt eller kaldt vann. Varmt vann kan lage proteiner i gjørma, slik at flekken for å bli permanent.
  • Unngå å prøve å børste eller skrape tørket gjørme flekker av en mesh skjorte, som mesh rips og snags enkelt.
  • Ikke tørk mesh skjorte til gjørme flekker fjernes helt for å unngå å ha en permanent flekk.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com