Hvordan bygge en gå ut kjelleren

February 28

Hvordan bygge en gå ut kjelleren. Med en walk-out kjelleren, er en del av kjelleren under bakken og veggen hvor døren er plassert er over bakken. Walk-out kjellere er bygget på nettsteder som er på åsene eller bratte bakker.

Bruksanvisning

Bygg en walk-out kjelleren i et nytt hjem

1 Ring din kommunes bygningen avdeling for å sjekke kjelleren krav. De kan kreve et bestemt antall utenfor utganger for kjelleren som skal vurderes beboelig. Finn ut hva bunn og foundation kravene er.

2 Mål høyden av stiftelsen, bunntekst, gulv og kjeller plass. Mål hellingen av tomten. Beregn endring i topografi. Tegn opp en topografi plan.

3 Utarbeide planer. Bringe dem til bygningen avdeling når du søker om byggetillatelse. Planlegg inspeksjoner.

4 Grav til ønsket dybde.

5 Hell betong for skive. Avgjør om du vil bruke betong eller slagg blokkere for stiftelsen. Hvis du bruker betong, bygge en form for kjellervegger som inkluderer en dør oppføring. Fest den til betongen i henhold til bygge avdelingens behov.

6 Bland betongen i henhold til produsentens anvisninger. Hell betong eller bygge veggene med slagg blokkere.

7 Velg en dør for inngangen. En skyvedør som åpner på en kortstokk er et felles trekk ved walk-out kjellere. Installer dør i henhold til produsentens anvisninger.

Bygg en walk-out kjelleren i en eksisterende hjem

8 Snakk med din kommunes bygningen avdeling for å finne ut om du kan bygge en walk-out kjelleren. Finn ut hva kravene er for overskrifter, oppkvikkende og støtter.

9 Avgjør om du ønsker å bygge en walk-out kjelleren eller bare et sett med dører å gå inn og ut av kjelleren. Det siste vil være mindre kostbart og enklere å installere.

10 Mål området der døren vil bli installert. Marker kantene med innsatsen. Fjern jord med en traktorgraver.

11 Velg en dør enhet. En pre-støpt betong trapp og dør enhet er den enkleste å installere. Avgjør om du vil ha enheten installert eller gjøre det selv.

12 Leie en kvalifisert grunnlag entreprenør for å skjære gjennom betong eller blokk og installere riktig avstivning og støtter.

13 Senk døren enheten på plass. Bolt rammen til betongen.

14 Caulk rundt dørkarmen. Maling døren med metall emalje.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com