Hvordan Konstruer en trebro

April 21

Hvordan Konstruer en trebro


Wooden gangveier tillate deg å krysse hagen din uten å forlate fotspor i myke områder. De også legge til en følelse av rustikk sjarm og lette til landskapet. Behandlet trelast er den eneste måten å gå på innramming, med mindre budsjettet tillater redwood. Ved valg av terrassebord, plukke skogen som overlever godt med full eksponering for vær og vind. Behandlet trelast, sedertre og redwood er alle gode valg og komme i standard 5 1/2-tommers bred 5/4 terrassebord som vanligvis brukes for moderne dekk og gangveier. Du kan også legge et lag med beis eller maling for å forsegle gangvei, avhengig av utseendet du ønsker å oppnå.

Bruksanvisning

1 Legg ut gangveien ramme i 8-fots lange seksjoner som er 32 inches bredt. Velg to rette 2-by-6-tallet for ytterkantene. Skjær fem stykker av 2-by-6-er, 29 inches lang, for hver del av gangvei du har tenkt å bygge.

2 Marker de to utenfor ende stykker på 24 inches fra hver ende og i sentrum og posisjon en 29-tommers stykke mellom de to stykker på hvert merke. Kjør tre 3-tommers behandlet dekk skruer gjennom kanten stykke inn i hver ende av hver 29-tommers brikke.

3 Legg ut rammene ende-til-ende langs kurset du ønsker din gangvei til å ta. Plasser en 2-tommer tykk, 6-inch-kvadrat utleggeren under hvert hjørne, og endene av det midtre tverrbjelke av hver ramme. Feste endene av rammene sammen med 3-tommers behandlede dekk skruer. Bruk minst fire skruer i hver ende.

4 Installer terrassebord parallelt med de lange ytterkantene, som arbeider med 12-fots terrassebord styrene. Begynn langs den ene kanten av gangveien og installere så mange fulle stykker som mulig, kutte et stykke å passe på slutten. Baken bitene opp til hverandre ende-til-ende. Kontroller at hver butt felles er sentrert på et kors medlem.

5 Drive to 1 5/8 tommers behandlet dekk skruer i hver tverrbjelke gjennom terrassebord. Sørg for at det er 1/2-tommers plass mellom radene av terrassebord styrene ved hjelp av et utklipp av 1/2-inch kryssfiner for en spacer. Installer 6 rader med planker på tvers av gangveien.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com