Informasjon om Intex Type A Filters

March 22

Informasjon om Intex Type A Filters


Intex bassenger av hver type er utstyrt med individuell basseng filter pumpemodeller for å rense vannet deres. En av de mer vanlige pumpene sett på et Intex svømmebasseng er patronfilter variasjon. Som navnet tilsier, gjør en Intex patron filter pumpe bruk av en spesiell kassett filterinnsats for å rense bassengvannet. Intex patronfiltre kommer i ulike typer utpekt av brev, herunder type A, som er ganske billig og lett å erstatte.

Type A-kassetter

Skaperen av Intex bassenger leverer en bestemt pool filter og pumpeenhet for hvert av bassengene i sin modell lineup. Intex patron filterpumper er i stand til å filtrere en spesifisert maksimalt antall liter per time. Intex klassifiserer patronfilter som gjelder for hver av sine patron filterpumper med et brev. For eksempel er det Intex Type A basseng filterpatronen er utformet for å filtrere fra 530 til 1500 liter vann per time.

Filter Cartridge Spesifikasjoner

Intex Type A filterpatroner er kompatible med alle Intex Type en filterpumper. Alle Intex Type A filterpatroner inneholde spesiell filtrering stoff selskapet kaller "GrimeGuard." Intex gjør Type A filter patron bare i en 4,25-tommers diameter ved åtte-tommers høy størrelse. Hver Intex Type cartridge filter er laget for å vare i ca to uker før som krever erstatning.

Erstatning

Intex Type en filterpumper kommer med en filterpatron allerede installert. Intex Type A basseng patronfiltre kan byttes raskt og enkelt. Du trenger bare å stenge Intex Type A filter pumpeenhet, fjern pumpens lokk og deretter bytte ut den gamle kassetten for en ny. Når du har gjenfestet Intex Type A filter pumpens lokket etter å erstatte sin filterpatron kan du trygt slå den på igjen.

betraktninger

Intex Type A filterpatroner selges enkeltvis eller i pakker hos forhandlere også selger Intex svømmebassenger. 2011-pris for en 3-pakning med Intex type A filterpatroner er ca $ 20. Intex forteller at hvis svømmere bruker mye av oljebaserte solbrun produkter, bør Type A filtre skiftes oftere.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com