Førskolen informasjon om Pine Trees

February 25

Førskolen informasjon om Pine Trees


Furutrær refererer til en stor gruppe av trær som er kalt "evergreens". Evergreens aldri miste sine nåler som andre trær med blader gjør hvert år i høst. Furutrær er også kalt "bartrær," fordi de produserer sine frø i kjegler. Furutrær er en slags tre i eviggrønne familien, sammen med Cedars, balsamer, gran og gran.

Hvor Pine Trees Grow

Furutrær vokser i de fleste regioner i USA, med unntak av ørkenen. Furutrær ofte vokser sammen i grupper, siden kongler vil falle fra treet og spire i nærheten, skape flere furutrær. Furutrær vokser godt i skogen, på fjellkjeder og selv i landskaps rundt verftet. Furutrær kan vokse i de fleste forhold der de har jord som holder seg ikke våt og litt sol hver dag.

Hvem bor i Pine Trees

Siden furutrær holde sine nåler hele året, gir de hjem for mange skapninger. Fugler lever i trærne om vinteren fordi grenene skjule dem fra andre dyr og nålene gir beskyttelse mot vind og kulde. I løpet av våren, vil fuglene lage reir i grenene og har en tendens til sine babyer.

Ekorn, gjengen, stinkdyr og enda en vaskebjørn kan leve i en furu. Ekorn bygge store reir laget av bladene på toppen av treet og leve i det hele året. Ekorn vil også reir med babyer i løpet av våren, da babyene permisjon for å lage sine egne reir i sommer.

Bugs som biller, larver, maur og møll krype rundt i nålene og på bark av en furu. Barken gir beskyttelse og noen ganger også et hjem for insekter som borer ut hull.

Hva er Kongler

Kongler er "frukt" som faller fra furu. Kongler utvikle på endene av grenene i et furutre hvert år, men kan ikke falle av treet hvert år. Noen kongler holde på og bo i et tre i tre til fem år.

Når en kongle er klar, dens "kronbladene" vil åpne opp og et frø vil falle ut. Det er hundrevis av frø i hver kongle. Noen ganger hele konglen vil falle eller bare flere av frøene. frøene blir tråkket på, kongler få knaste og frøet ender opp i bakken, under smuss.

Kongler kan brukes i mange håndverk prosjekter. Kongler dekorere kranser, lage fuglebrett og kan også brukes i ornamenter på et juletre.

Plant et Pine Tree

Planting en furu er best når det gjøres fra en plante og ikke et frø. Når du planter en furu, må du grave et stort hull og legge til andre ting til jord for å fø den nye treet.

Når hullet er gravd, bland i torvmose eller kompost med jorda allerede er der. Deretter plasserer røttene i blandingen og dekke med jord, kompost eller torvmose. Pat skitt fast på plass. Avhengig av hvor du planter treet ditt, må du kanskje å feste den til en stake for å hindre vinden tipper det over eller gjør det vokse skjevt.

Bruker for Pine Trees

Furutrær har mange forskjellige bruksområder. De er kuttet ned og loggene gjort i styrene. Platene blir så brukt for å bygge hus, boder, leke fort og møbler. Når furu loggene er kuttet ned på boards, er barbering tatt og holdt å gjøre i til mindre spon. De mindre spon er pakket og solgt som kjæledyr senger for små dyr, for eksempel marsvin og hamster.

Furutrær gir også skygge, vind blokker når plantet på rad og steder å leve for fugler og dyr. Noen mennesker også kutte ned små furutrær og bringe dem inn i sine hus hvert år som juletrær.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com