Slik installerer en frostsikker Utenfor Stuss

February 25

Slik installerer en frostsikker Utenfor Stuss


Enten du kaller det en stuss, slange smekke, kran eller sillcock, er det du snakker om en ventil som brukes til å koble en hageslange til ditt hus vannforsyning. I kaldere klima, kan en tapp med en ventil utenfor huset fryse opp. For å unngå dette, kan du installere en frostsikker spigot med håndtaket og kroppen utenfor huset, mens du installerer stengeventilen inne i huset, noe som reduserer risikoen for frysing.

Bruksanvisning

1 Finn den beste plasseringen for å installere stussen. Det beste stedet å finne din spigot er så nær en eksisterende vannlinjen som du kan finne. Hvis du bytter ut en eksisterende stuss, du åpenbart ikke trenger å bore et hull for å kjøre kran gjennom.

2 Steng av vanntilførselen. Ventilen er vanligvis plassert i kjelleren eller gjennomgå plass under huset i nærheten av der hovedvanntilførselen kommer inn.

3 Bruk spade bit eller mur bit, bore et hull på det stedet du har valgt å installere stussen.

4 Dry passe spiss i hullet du boret og markere hvor skruene skal gå.

5 Bor festehull ved hjelp av passende størrelse litt og skyv ankere i hullene.

6 Kjør en sjenerøs perle av caulk rundt baksiden av monteringsplaten eller flens på spiss og skyv røret ende gjennom hullet du boret til spiss hviler godt mot huset.

7 Kjør inn skruene i ankere for å sikre kranen på plass.

8 Løsne den store mutteren bak hånden og fjern stilken enhet med skiftenøkkel for å beskytte ventilen vaskemaskinen når lodding.

9 Clean kobberrør hvor du vil tie i stussen, ved hjelp av finkornet sand papir.

10 Kutt røret. Sørg for at du forlate rikelig rom for den nye forbindelsen hvis du klipper nær en passende. Hvis du ikke bare bytte ut en stuss, må du installere en T montering og kutte en tomme av rør ut av en av endene du nettopp opprettet.

11 Mål og kutte kobberrør å nå fra kran til stedet hvor den vil knytte til vannlinjen.

12 Slide en ende av kobberrøret inn i enden av tappen røret.

13 Varm forbindelse med fakkelen til det begynner å boble og trykk deretter på slutten av lodde til felles arbeidsgruppe det rundt toppen av tilkoblingen. Loddetinn vil flytende med varmen og løpe rundt forbindelsen siver inn i leddet.

14 Brush alle tre rørendene der spiss vil knytte til vannlinjen med forandring og skyve rørendene i T montering. Lodd disse tre leddene på samme måte som du gjorde den siste.

15 Sett Stem og håndtere med skiftenøkkel til å stramme den.

16 Vri hoved vannlinjen tilbake på og inspisere alle leddene for lekkasjer. Hvis det er noen lekkasjer, slå vannet tilbake av og re-lodde lekk tilkobling. Når hoved vannlinjen er slått på igjen, og tilkoblingene er i orden, har du fullført installasjonen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com