Hvordan lage et terrarium fra en resirkulert Soda Bottle

January 19

Hvordan lage et terrarium fra en resirkulert Soda Bottle


Lage et terrarium fra en resirkulert brusflaske er et passende prosjekt for barn eller voksne som leter etter et miljøvennlig prosjekt. Et terrarium er en liten, inneholdt landskap som inneholder levende planter. Prøv forskjellige temaene i terrarium - en Jurassic hage med med dinosaur figurer, Venus fly feller, eller en middelaldersk hage med bregner, en miniatyr slott og riddere. Velg planter av riktig skala og få planting.

Bruksanvisning

1 Fjern etiketten fra en 2-liters plastflaske. Vask den godt ut og sett på lokket.

2 Skjær en tre-sided rektangel på siden av flasken med en kniv. Dette vil bli "lokket" til din terrarium. Dette lokket automatisk forblir lukket på grunn av formen av plast. Fjern hele rektangelet hvis du planlegger en kaktus terrarium.

3 Fyll bunnen 2 inches av terrarium med småstein. Topp småstein med et tynt lag av mose. Fylle resten av den nedre delen av kolben ved hjelp av fuktig pottejord. Fukt jorden med en spritzer eller sprayflaske. Hvis du oppretter en ørken tema eller kaktushage, bruke sand kaktus jord blanding som inkluderer sand og grus.

4 Trekk lokket av terrarium og plante småskala planter som er primært fuktighet kjærlig for et lokk terrarium. Sørg for at plantene du bruker har lignende lys krav. Sett i et vindu med indirekte lys. Ikke la din terrarium i direkte sollys over lengre tid.

5 Vann av og til med et lett spray av vann fra en sprayflaske gjennom lokket. Hold lokket lukket. Kondens oppstår til en viss grad i denne terrarium, men det er ikke helt lukket, da lokket ikke er forseglet, så sjekk fuktighet av jord hver par dager.

Hint

  • Terrarium kan plantes så det er oppreist eller på siden, avhengig av størrelsen på plantene du bruker.
  • Temaer kan gjøre terrarium mer interessant for mindre barn.
  • Ikke over vanne terrarium. Bruk en sprayflaske for å vanne hagen din bare ved behov.
  • Vær alltid forsiktig når du bruker kniver. Mens kutte lokket, vil du være å kutte en runde glatt overflate som kan gli fra din grep.
  • Ikke utsett terrarium for direkte sollys på veldig lenge, kan det bli overopphetet og "mat" plantene dine.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com