Hvordan lage en stjerne Lamp

January 23

Hvordan lage en stjerne Lamp


Du har sikkert sett de fargerike, delikate papir stjerners lamper i butikkvinduene for ditt byens Chinatown eller Little India. Disse lyktene har en slik en ukomplisert design som laging dem er en øvelse i umiddelbar tilfredsstillelse: bare å brette, klippe og lime er påkrevd. Craft flere å henge fra din bakgård trær for en sommer hagefest eller til å dekorere en lunefull soverom, eller gjøre massevis av små stjerner for å feste til en streng av lys for gjør-det-selv fantasifulle Julegrantenning.

Bruksanvisning

1 Brett begge delene av kartong i halv enten vertikalt eller horisontalt, og skaper to brettede rektangler.

2 Plasser begge rektangler foran deg, orientert slik at begge er lang i stedet for høy. Brett høyre side av begge rektangler over til venstre side, med den nederste høyre hjørne treffer en tredjedel ned fra toppen på venstre kant. Brett over nedre venstre trekanten skapt av den siste fold, brette over kanten på den siste fold. Gjenta med andre foldet stykke kartong.

3 Gjør en loddrett fold som starter nederst i hjørnet skapt av de to siste folder og som forener de to hjørnene på venstre og høyre side. Gjenta med andre stykket.

4 Trykk hardt på folder. Fordel den høyre side av det brettede arket i tredjedeler og lage et merke på den delen som er en tredjedel av veien opp fra bunnen. Tegn en linje fra dette merket til den nest siste punktet, hvor hjørnene møttes i siste fold. Gjenta dette trinnet for det andre stykket.

5 Kutt ned denne linjen på begge kartong stykker. Brett ut begge stjernene.

6 refolde de bretter, slik at annenhver skrukker foldes i samme retning, noe som skaper en 3D stjerneform.

7 Cut 10 1-tommers brede rektangulære strimler fra skrap papir; stripene skal samsvare med lengden på stjernens 10 kanter. Lim disse til undersiden av hver kant av en stjerne, lengde-måter og med halvparten av strimmelen fortsatt utsatt. La limet tørke helt, gjerne over natten.

8 Lim annen stjerne til stjernen som har strimler, bruke lim til eksponerte kantene av skrap papir strimler og deretter koble dem til den andre stjernens kanter, matchende alt ender nøyaktig; forlate en stripe unglued.

9 Vri lav-watts lyspære i lyset kit og slip pære enden av ledningen kit inn i lampen. Lim den siste kanten lukket for å fullføre prosjektet. Når limet har tørket, slå på stjernen lampe.

Hint

  • Unngå å bruke store mønstret papir for første par stjerne lamper, som du vil ha en bit av problemer i starten holde mønsteret fra å se skjevt.
  • Du kan også bruke dobbeltsidig tape for dette prosjektet, men dine kanter vil ikke være så sikker fordi varmen fra pæren kan svekke limet på båndet.
  • Du må kutte åpne stjernen for å erstatte pære. Cut åpne sist limt stripe med en boks kutter, fjerne ledningen kit, erstatte pære, setter settet, og deretter klippe en ny stripe og lim åpningen lukket.
  • Bruk kun en 40W eller lavere pære for å unngå brannfare.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com