Ingen makt i min klimaanlegg Etter tordenvær

March 17

Ingen makt i min klimaanlegg Etter tordenvær


Under en hard tordenvær, kan lynet slå eller skade kan oppstå, forårsaker ditt hjem for å miste makt. Når strømmen kommer tilbake, er det noen sikkerhetsinnretninger som er knyttet til klimaanlegget som kan utløse og hindre enheten fra å slå tilbake på.

Makt

Når strømmen kommer tilbake til hjemmet etter en storm, kan det hende at enheten ikke kan slås på og gå tilbake til sine tidligere innstillinger før strømmen gikk ut. Hvis enheten har en kontroller dial, må du kontrollere at skiven ikke er satt til "Off". Hvis enheten kjørte før strømmen gikk ut, bør innstillingene gjenopprettes når strømmen slås på igjen i enkelte modeller. Enkelte modeller kan forhindre at enheten slår tilbake på umiddelbart etter at strømmen er tilbake. Du bør først prøve å slå enheten på ved å trykke på "Power" eller "On / Off" -knappen på fjernkontrollen eller brukergrensesnittet på enheten. Hvis enheten ikke slås på, kan bryteren har blitt utløst.

breaker

Den delen av huset som inneholder strømuttak for å drive klimaanlegget er under kontroll av en breaker. Breakers hindre overspenning fra å skade hjem og er plassert i en sikringsskapet, som ligger et sted i det indre av hjemmet. Under en storm, kan strømmen gå ut. Når strømmen kommer tilbake, kan bryteren bli utløst, og dermed hindre klimaanlegget fra slår tilbake på. Observere tilstanden av klimaanlegget sikringsbryteren. Hvis bryteren er satt til "Av" eller er i midtstilling, er av bryteren, og ble mest sannsynlig utløst. Snu bryteren over til "On", og prøve å slå på enheten.

Støpsel

Hvis enheten fremdeles ikke slås på, kan det interne overspenningsvern enhet innsiden av klimaanlegget pluggen har blitt utløst. Før du trykker på "Reset" knappen, trekk ut kontakten i noen sekunder og deretter koble den til å tilbake tilkoblingen. Trykk på "Reset" knappen på pluggen. Den skal klikke på noe og blir komprimert. Trykk på "Power" knappen på enheten. Hvis knappen ikke klarer å holde seg deprimert etter at du skyver det, kan det hende at pluggen bli skadet, noe som vil kreve hjelp av en tekniker.

kompressor

Etter at enheten er aktivert, kan det hende at viften kjører, men kompressoren ikke. Kompressoren har en innebygd sikkerhetsmekanisme som kalles overbelastning kompressor, som hindrer kompressoren i å kjøre i tre minutter etter at enheten har blitt tilbakestilt. Tillat tre minutter å gå før kompressoren slås på.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com