Hvordan Dehydrate i en Bosch stekeovn

March 18

Hvordan Dehydrate i en Bosch stekeovn


Dehydrere mat er en utmerket måte å bevare frisk frukt og grønnsaker for senere bruk. Du kan også tørke kjøtt. Mens du bruker en faktisk dehydrator er en raskere tilnærming til dehydrering, kan du også bruke ovnen, inkludert de som er laget av Bosch selskapet. Mens matvarene er dehydrert på en annen måte, noen generelle fremgangsmåter er vanligvis en del av tørkeprosessen ved bruk av en ovn.

Bruksanvisning

1 Forbered matvarer for dehydrering. Frukt og grønnsaker bør være moden, skylles og skiver. Fjern frø, groper, stammer og områder med blåmerker. Forvelle dem om nødvendig. For eksempel, damp erter, epler og bananer i 3 minutter før dehydrering. Forbered kjøtt for dehydrering ved å kutte dem i strimler og marine dem i en marinade av valget natten.

2 Forvarm ovnen til 140 grader Fahrenheit. Noen Bosch modeller har en "dehydrerer" modus. For noen modeller, ta på deg "Cooking Mode", slår utvalget bryteren til høyre eller venstre, og velg "Dehydrate" når den vises. Ovnen deretter stiller automatisk til standardtemperatur på 140 grader. Det vil også sirkulere luften med sine innebygde vifter for å fjerne fuktighet fra ovnen, et must for dehydrerende matvarer ordentlig.

3 Plasser matvarene i et enkelt lag på cookie ark eller skuffer. Sett arkene i ovnen. Du kan bruke alle stativene, men vær sikker på at arkene er minst 3 inches bort fra fronten og baksiden av ovnen for jevn tørking.

4 Lukk stekeovnsdøren. Men hvis Bosch er ikke en varmluftsovn med innebygde vifter, åpne ovnsdøren 2 til 3 inches og sette opp en vifte ved siden av ovnen for å blåse over toppen av døren. God luftstrømmen er viktig for dehydratiseringsprosessen.

5 Kontroller at maten skal være sikker på at den er skarp. Hvor lenge matvarer må tørke varierer. Kirsebær, for eksempel, krever 24 til 36 timer for å tørke i ovnen. Mais, på den annen side, må bare seks til åtte timer for å dehydrere. Brekke eller prøve et par stykker for å se om de klikker og knase. Legg merke til at etter tørking, bør dehydrerte kjøtt blir kokt ved 275 grader Fahrenheit i ytterligere 30 minutter for å sikre at de når 160 grader Fahrenheit internt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com