Den gjennomsnittlige kostnaden for et bad makeover

March 30

Den gjennomsnittlige kostnaden for et bad makeover


Badet er ikke bare for å pusse tennene. Det er et tilfluktssted for avslapning på slutten av en lang dag, eller rett og slett plass til dine gjester. Hvis du planlegger et bad makeover, må du først bestemme hva du vil bruke det til. Etter det må du lage et budsjett, men å lage et budsjett du har å forstå hva kostnadene er forbundet med et bad makeover.

Fakta og tall

Ifølge Consumer Reports, den nasjonale gjennomsnittlige kostnaden for et bad makeover er $ 10.000. Dette inkluderer oppdateringer som inventar, en forfengelighet og selv maling. Selv om en forbruker kan gjøre om et bad for under $ 1000, er det noen bad makeovers som kan koste opp til $ 25.000 for å fullføre.

materialkostnader

Du kan kjøpe fliser, fugemasse, maling og enda en forfengelighet for relativt billige priser, men kvaliteten på materialene kan variere. Prisene på materialer blir dyrere når parret med en kontrakt for arbeidskraft. Ifølge Homewyse.com, males veggene med standard maling koster i gjennomsnitt 55 til 95 cent per kvadratfot med en profesjonell maling entreprenør og deres maling. Regrouting fliser kan koste i gjennomsnitt $ 13,20 til $ 22,40 per kvadrat foten med en profesjonell entreprenør og deres materiale.

Arbeid

Avhengig av graden av makeover, kan du være i stand til å gjøre alle de ombygging selv. Elektrisk eller rørleggerarbeid, for eksempel, kan kreve en profesjonell entreprenør. VVS og elektriske entreprenører vanligvis kreve timelønn, samt oppblåst materialkostnader som nevnt tidligere. Hvis du leier en entreprenør, shoppe rundt og få flere kostnadsanslag. For å spare penger, se om noen entreprenører vil tillate deg å kjøpe materialene selv, slik at du kan betale entreprenører for installasjonskostnadene bare.

Mindre Oppdatere Ideas

Enkelte bad trenger en rask pick-me-up, snarere enn en full ombygging. Hvis dette gjelder badet, er det noen mindre oppdateringer vil gi den et nytt utseende uten mye kostnader. Prøv å endre maling farge på badet. Bruk faux finish, for eksempel fille rullende eller snyltende, for å gi en strukturert utseende til veggene og legge dimensjon til rommet. Oppdatering av forfengelighet og speil kan også endre hele utseendet på et bad. Bare husk at størrelsen på forfengelighet og materialer for benkeplaten vil variere i pris. Hvis kranen er litt utdatert, vurdere å erstatte det å oppdatere badet om ikke forfengelighet erstattes.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com