Slik tester et hus Circuit Breaker

March 29

Hvert hus har effektbrytere for hvert rom i huset. De vil sitte i en boks alle sammen, og de bidrar til å beskytte elektriske kretser mot skader. Noen ganger skader kan skje gjennom en kortslutning i ledninger eller flom. Sikringene tillate en stor mengde elektrisitet som skal sendes i hele huset og hindrer en overbelastning av spenning ved å ha en bryter for hvert rom. Effektbrytere må testes med jevne mellomrom for å sikre at de forblir i god stand kjører.

Bruksanvisning

1 Åpne panelet til overbelastningsbryter i huset. Panelet vil dekke kretsbrytere som ligger enten i kjelleren eller skapet, avhengig av størrelsen på huset.

2 Se etter tegn på brenning. En krets som har mørket rundt det, eller lukter det brenner må fikses. Ikke ta på den og slå av strømmen til huset fra hovedsikringsskapet som er utenfor hjemmet. Ring en elektriker for å skifte ut den skadede breaker.

3 Merknad om noen breakers har utløst. Når en krets i huset har utløst det vil sitte i av-stilling. Vend kretsen tilbake mot på stillingen for å se om det løser ut igjen. Hvis det ikke ser så å se hvilke rom den aktuelle bryteren tilhører. Det vil være en liste ved siden av kretser for å vise hvilke deler av huset breaker tilhører. Så gå til det rommet og slå alt av. Vipp bryteren tilbake til på-stilling, og deretter begynne å snu alt tilbake i rommet en etter en. For eksempel, hvis du slår på soverommet lys og krets turene vil du vite at det er ledningene til lyset som forårsaker kretsen til turen.

4 Se etter løse brytere. En løs breaker vil sitte i verken en på eller av stilling. Når skyve bryteren til enten på eller av den ikke smetter på plass og vil løst sitte uansett hvor du trykker den. Dette er bevis på at strømbryteren må endres. Hver breaker skal dukke opp en på eller av stilling.

5 Se etter tung korrosjon. Hvis en strømbryter i et hus har korrosjon rundt det så bør du få det endret og sjekket for en kortslutning i ledninger.

6 Bruk en spenningstester. Dette kan bidra til å kontrollere for elektrisitet gjennom effektbryter du kan ha i spørsmålet. Testeren bør ikke ta mer enn 500 volt. Fest den røde spiss til skruen til en breaker og svart spiss til skruen på uttaket plate. Lyset på tester vil komme på å gi deg beskjed om elektrisitet kommer gjennom breaker.

Hint

  • Noen breakers vil ha en rød knapp som vil komme fram når det er utløst.
  • Pass på at hendene er tørre når testing sikringene.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com