Hvordan du flytter en 24-by-12 Shed

February 5

Hvordan du flytter en 24-by-12 Shed


Noen ganger er det nødvendig å flytte en skur fra ett sted til et annet på eiendommen. Du kan demontere en metall skur og montere det på den nye plasseringen. Du kan demontere og flytte en tre-innrammet skur, men som oftest vil du ende opp med å gjenoppbygge det og patching taket eller deler av ytterkledning. Du kan flytte en 24-by-12 skur med hjelp av noen assistenter og tung plastrør som valser. Før du starter er det nødvendig å koble fra alle elektriske kretser, fjerne dørene og ta ned noen hyller eller veggskap.

Bruksanvisning

1 Klipp fire stykker av 2-by-4-tommers verktøyet trelast som bukseseler som spenner over 12-fots bredde skur. Space bukseseler like inne i skjulet fra den ene enden til den andre.

2. Fest bukseseler til den nedre del av tilsvarende pigger på hver side av skjellet med den 16-penny innramming negler. Tannregulering bør være 12 inches over gulvet i skuret.

3 Skjær fire ekstra lengder av verktøyet trelast som diagonalavstiverne å stabilisere veggene i skur over 24-fots span. Nail to av bukseseler nær toppen av en 12 fot bred vegg, utvide dem til den nedre del av den motstående vegg og spikre hver ende til en tapp. Nail de resterende to bukseseler motsatt den første til å danne "X" bracing inne i skuret.

4 Fjern nøtter fra fundamentboltene på bunnen av skur vegger. Løft seksjoner i bunnen av skjellet med en 6-fot brekkjern nok til å utsette den nedre del av forankringsboltene.

5 Drive tre kiler under skur veggene i nærheten hver anker bolt for å holde veggene løftet av grunnmuren. Skjær ankerboltene på linje med toppen av fundamentet med en elektrisk bajonettsag og metall skjæring blad.

6 Skjær seks stykker av 3-tommers diameter ABS rør 14 fot lang med en baufil å bruke som valser. Legg den første roller på bakken ved siden av en 12-fots veggen i skuret. Lå de resterende ruller på bakken, parallelt med den første ved 3-fots intervaller i retningen skur skal flyttes.

7 Har assistenter bruke lirke barer å skyve kaste av stiftelsen og på rullene. Fortsett å flytte skur over rullene. Flytt den siste valsen fremover som du går til å opprettholde en kontinuerlig rullende plattform. Flytt skur til den nye plasseringen.

8 Bruk lirke barer å heve skur 3 inches ovenfor den nye stiftelsen. Plasser en valse over foundation og skyv skur på valsen. Flytt rullene på fundamentet som du går til skjulet er på plass. Løft skur med lirke barer nok til å trekke ut rullene og plasser skur på fundamentet.

9 Bor bunnplater i skur ved 6-fots intervaller for 1/2-tommers diameter ekspanderende forankringsbolter. Bruk en 1/2-tommers betong bit og fortsette å bore hullene i fundamentet. Installer 1/2-tommers ekspanderende forankringsbolter i hullene og stram til mutterne. Fjern bukseseler fra innsiden av skjulet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com