Hvordan å transplantere en brennende busk

April 15

Brennende busk (Euonymus Alata) gjør en lys tillegg til hekker og landskaps, takket være lys rød farge. Det er også en veldig hardfør plante, blomstrende lett opp til sone 4. brennende busker vokser veldig sakte, ca 3 til 4 inches årlig, slik at du slipper å transplantere dem ofte. Når du er klar for bevegelse og nyplanting, husk å gjøre det før det blir kaldt. Vær oppmerksom på at enkelte områder begrense veksten av denne busken på grunn av sin invasiv natur.

Bruksanvisning

1 Bruk overskrift og tynning kutt for å beskjære tilbake bushen. Gjør hode kutt som fjerner delvis stammer over blad Bud i en 45-graders vinkel. Thin busken ved å fjerne stammer fra stammen av busken. Ta ikke mer enn en tredjedel av busken for tynning formål. Denne type beskjæring oppfordrer bush vekst gang sin transplantert, spesielt med nye skudd.

2 Grav rundt busken, forsiktig graving løst smuss rundt roten ballen. Bruk vann som du graver for å frigjøre røtter. Løsne så mange røtter som mulig før du trekker busken fra jorda.

3 Forbered et nytt hull for bush i en solrik beliggenhet som aksenter treets farge. Husk at brennende busker kan være invasiv. La det være nok plass til å vokse til en full 15 fot høy med 15 fot bred ved forfall. Bøssingen må bli plantet på samme dybde det var tidligere. Hvis du er usikker, kan du bruke et målebånd på forrige side, sjekker den dypeste delen av roten hull vs. den nye hullet du grave.

4 Plasser bush inn i sentrum av den nye hullet. Begynn å legge tilbake jord jevnt rundt for å støtte foten av busken. Merk at denne planten liker litt sur jord som er godt drenert, så justere jord med gjødsel om nødvendig.

5 Pakk ned i jorda på alle sider av bush, topping med et lag med mye. Dette minimerer ugress og hjelper til med å holde på fuktighet. Anbefalt mulches inkluderer furu, sedertre og sypress, som nedbrytes sakte å oppveie sopp eller bakterier som kan skade busken.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com