Hvordan Distress nubuck

January 9

Hvordan Distress nubuck


Skinnmøbler kan se litt kaldt når ny. Ikke så med nubuck skinn. Per definisjon er dette mykt skinn allerede behandlet for en bodde i utseende. Nubuck er anilin, eller utette, lær i sin naturlige tilstand som har blitt ytterligere børstet eller slipes for en gammel utseende med en fløyelsaktig følelse. Du kan nød den nubuck enda mer å gjøre sofa, stol eller kaste pute ser ut som et høyt elskede familie arvestykke.

Bruksanvisning

1 Undersøk nubuck skinn stykke før du begynner å arbeide for å finne ut hvor stykket vil naturligvis få mer slitasje. Dette er vanligvis rundt kantene - hvor som helst ville det komme i jevnlig kontakt med personer som sitter, og bæres av friksjon eller formørket av hudfett over tid - de fremre kantene av seter, hode- og armlener, og kantene på putene.

2 Gni forsiktig nubuck med en fin-sandpapir svamp i områder som vil få mest slitasje.

3 Gni kantene med en grov del av stein eller grovt sandpapir for mer fokusert slitasje, være forsiktig med å gå gjennom lær - du sannsynligvis ønsker å unngå den ultra-distressed ruten for patcher eller Frankenstein-lignende søm på nubuck element.

4 Spritz din absorberende nubuck stykke med vann og gni alkohol, kald te eller et skinn conditioning lotion. Skinn condition-produkter forlate nubuck skinn ser mørkere enn sin opprinnelige farge med en litt stiligere tekstur.

5 Skrap på overflaten av nubuck møbler eller tilbehør med neglene for lettere riper, eller kjedelig kanten av en nøkkel for dypere huljern. Pass på å ikke rive skinn.

6 Børst nubuck element over når du er omtrent fornøyd med belastende jobb. Utjevning av nubuck med en børste, som produsent gjorde da det opprinnelig ble behandlet kan blande de ulike distressed områder for en mer naturlig look.

Hint

  • Skritt tilbake og se på effekten før du går videre til et nytt skritt - du kan ikke ta bort noen plagsom hvis du går for langt.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com