John Deere MT laster Specs

January 29

John Deere har gjort et navn for seg selv som en produsent av jordbruk og anleggsmaskiner. John Deere MT traktoren, som kan endres til en frontlaster, debuterte i 1947 og ble avsluttet i 1952, men det oppnådd kommersiell suksess i løpet av sin korte løp. Totalt ble over 30.000 MTS produsert.

motor~~POS=TRUNC

MT er utstyrt med en bensindrevet motor med to vertikalt monterte sylindere. Det kjører på 20,45 hestekrefter, og har en forskyvningsforhold på 100,5 kubikk inches, og en 4-av-fire-tommers boring og slaglengde. Motoren slås på 1650 omdreininger per minutt. Den motoren har også termo hevert temperaturkontroll og en kraft-fôret smøresystem.

hydraulikk

En av MT mest bemerkelsesverdige innovasjoner er "Touch-o-Matic" hydraulisk system, der to kontrollnivåer tillate glatt og jevn drift heving og senking av lasteren og andre redskaper. Riktig nivå regulerer uavgjort bar, mens venstre nivå regulerer kontrollarmen. Hydraulikksystemet har også en "dybdekontroll stop" som kan settes av operatøren å holde jevnlig dybde.

Overføring

MT har en fem-trinns manuell girkasse, som inkluderer en revers. Det er designet for å gi operatørene en høy hastighet på høyeste gir og lavere hastighet i lavt gir, fra 1 5/8 miles per time til 10 miles per time. Den midterste tannhjul er designet for pløying, middlebreaking, disking og andre slike funksjoner.

andre spesifikasjoner

Drivstofføkonomien i MT varierer fra 3/4 liter per time for lett arbeid til 1 1/2 liter per time for tyngre arbeid. Sin Quick-Tatch funksjonen muliggjør enkel montering og avløsning av verktøy. Individuelle fotbrems kan styre forskjellige hjul eller være plassert i en låsestilling for å holde traktoren immobile. Den har fire-lags gummidekk foran og bak.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com