Hvordan å opprettholde en Spa

January 29

Hvordan å opprettholde en Spa


Soaking i din egen badestamp er en avslappende måte å nyte rekreasjons tid - men med glede kommer det vedlikehold som må gjøres. Du må vite hvordan du skal vedlikeholde din badestamp å nyte alt det har å tilby, fordi en skitten badestamp er usunn og ikke morsomt i det hele tatt.

Bruksanvisning

1 Kontroller kjemikalier regelmessig med en god, kvalitet test kit. Sørg for å sjekke klor, pH-nivåer, total alkalitet og cyanuric syre. Enhver test kit vil inneholde instruksjoner for å sammenligne trygge nivåer av kjemikalier slik at du vet hvor mye du skal legge til badestamp. Tilsette kjemikalier som er nødvendig.

2 Rengjør filtrene regelmessig. Fjern filter fra boblebadet og bruke en slange med ferskvann for å rense den. Hold et ekstra på hånden, slik at hvis det er nødvendig, kan du ha ett filter soaking i en bøtte med en løsning av blekemiddel og vann og kan installere andre filter. Noen mennesker liker å kaste bort filtrene etter bruk, men det er ikke nødvendig med mindre du ikke kan få det tilstrekkelig ren.

3 Kontroller vannføring dine jets. Dysene bør være fri for rusk og har en fin og jevn flyt kommer ut. Hvis de er tette på noen måte være sikker på å fjerne eventuelle forstyrrelser forsiktig til vannet er på en skikkelig bølge.

4 Fjern alt avskum på vannstanden linje. Ved hjelp av en ren, fuktig svamp, skrubb vannlinjen området der du ser misfarging og skitt, og deretter la filteret fjerne skittent vann som gikk tilbake i boblebadet. Kjør boblebadet før du bruker den igjen for å filtrere ut avskum eller skittent vann når du har renset den.

5 Hold spa vannstand vedlikeholdt og holder lokket på når den ikke er i bruk. Rengjør spa dekke jevne mellomrom for å opprettholde sin bruk.

6 Sjekk din badestamp temperatur og opprettholde en sikker 105 grader F.

7 Hold området rundt din badestamp ren og fri for farer som kan føre til fall.

8 Støt ditt spa etter bruk med klorbaserte sjokk produkt for å holde badestamp kjemi i balanse.

9 Periodisk slå av strømmen og tømme spa. Rengjør med et mildt rengjøringsmiddel, skyll godt, refill og justere kjemikalier.

Hint

  • Utfører disse vedlikeholdstips vil holde deg fra å måtte gjøre en større opprydding senere.
  • Bruk aldri elektriske produkter i nærheten av vann.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com