Hvordan ta fra hverandre en Maytag Neptun tørketrommel

April 21

Maytag Neptun tørketrommel er en pålitelig, plassbesparende apparatet. Som andre apparater, vil imidlertid deler slites ut over tid. Vedlikehold av Maytag Neptun tørketrommel er mindre tidkrevende når du vet hvordan å ta fra hverandre kabinettet. Når du fjerner kabinettet fra tørketrommelen, alle mekaniske deler i tørketrommel er fullt tilgjengelig. Den gjennomsnittlige apparatet eieren kan fjerne kabinettet med lite problemer.

Bruksanvisning

1 Trekk ut Maytag Neptun tørketrommel fra tørketrommelen stikkontakten. Trekk tørkeren bort fra veggen. Løsne klemmen som holder tørketrommelen kanalen til eksos porten på baksiden av tørketrommelen med en Phillips-skrutrekker. Trekk tørkekanalen ut av eksosporten og bort fra tørke.

2 Fjern de tre skruene på toppen kanten av styrekonsoll med en Phillips-skrutrekker. Ta tak i øvre kant av styrekonsollen og trekk den forover for å hvile ansiktet av konsollen på toppen av Neptun.

3 Bruk biter av maskeringstape og en blyant for å merke hver av ledningene som kobler seg til komponenter i konsollen. fjerne de enkelte ledninger som kobles til kabelklemmer nøye ved å trekke i ledningen fører med et par nebbtang. Trykk inn plastlåsetappene for å frigjøre ledningsnettet, og deretter trekke ledningsnettet ut av komponenter. Løft styrekonsoll ut av tørketrommelen toppen og sette konsollen til side.

4 Åpne luken og finn de fire skruene på innsiden kanten av døråpningen. Fjern skruene med en Phillips-skrutrekker. Steng luken etter å fjerne skruene. Ta tak i sidene av frontpanelet og trekk toppen av frontpanelet ut av tørketrommelen. Løft frontpanelet for å løsne panelet fra bunnen av tørketrommelen. Sett frontpanelet ut av veien.

5 Bruk en muttertrekker til å fjerne de to skruene som fester hold parentes som fester toppdekselet. HOLD parentes er på toppen av tørketrommelen, der frontpanelet møter toppanelet. Sving brakettene ut og løft toppanelet ut av tørketrommelen.

6 Finn ledninger på frontdekslet og vannglass foran forsamlingen for døren bryteren, lysbryter og sensor bar. Dekselet er på forsiden av tørketrommelen, og festes til den fremre vannglass sammenstillingen. Fjern ledningene ved å trekke dem av komponentene.

7 Bruk en muttertrekker til å fjerne de fire ytre skruene som fester frontdekslet til tørketrommel. Ikke fjern de indre skruene. Løft frontdekslet ut av tørketrommelen, og bringer vannglass foran forsamlingen med likkledet.

Hint

  • Trekk alltid ut apparater fra sin strømkilder før reparasjon.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com