Viburnum odoratissimum: Evergreen eller Lauvskog?

March 22

Viburnum odoratissimum: Evergreen eller Lauvskog?


Viburnum odoratissimum er en av ca 150 arter av viburnum, som er generelt oppreist busker. Alt Viburnum tilhører moskusurtfamilien familie og er knyttet til planter i Sambucus eller eldre slekten. Viburnums er preget av motsatte blader, blomsterhoder av små, individuelle blomster og single-seeded bær.

Evergreen

En opprinnelig fra Asia, fra Himalaya til Japan, er Viburnum odoratissimum en eviggrønn busk eller lite tre som kan bli opp til 20 fot høy. Det er noen ganger kalt "søt Viburnum." Det blomstrer i slutten av våren, produsere 4-tommers klynger av duftende hvite blomster.

Andre funksjoner

Selv om blader og vekst vane av Viburnum odoratissimum kan være litt variabel, vanligvis bladene er elliptisk, læraktig i tekstur, glanset på de øvre overflater og ca 6 inches lang.Badekar frukt er røde, aldring til svart.

Kultur

Arten er hardfør til USDA sone 7, blomstrende der vinteren temperaturen ikke faller under 0 til 10 grader Fahrenheit. Den trives i godt drenert jord i sol til delvis skygge. Viburnum odoratissimum er noe hjort motstandsdyktig og tiltrekker seg sommerfugler og fugler.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com