Hvordan du kan leie en Sand Blaster

June 14

Hvordan du kan leie en Sand Blaster. Før du leier en sand blaster, sørg for at du får det utstyret du ønsker. Selv om det kan være enkle nok til å leie damprensere eller annet husholdningsapparater, sandblåsere er litt annerledes. De er ikke ensartet for hver jobb, og får den rette vil gjøre jobben enklere og koster mindre.

Bruksanvisning

En Bestem hvor lenge du må maskinen. De fleste steder vil leie daglig eller ukentlig, og noen leie per time i tillegg. En liten jobb, for eksempel en peis du sprenging, tar bare et par timer å fullføre. Bør du planlegge å sprenge gips fra et helt hus, så vil du kanskje å vurdere lengre leieperioden.

2 Finn ut hva slags materiale er sprengt. Selv om noen faktisk bruker sand lenger, noen gjør det fortsatt. Andre bruker tørris, stål perler eller bakken corncobs. Maskinen bruker luft, drevet fra vann eller elektrisk forsyning, for å presse partiklene med stor kraft gjennom slangen og ut av munnstykket. Før du leier en sand blaster, vet hva slags materiale det skal bruke og hvor mye de vil koste.

3 Bestem styrken på blaster. Noen på utleie butikk, sannsynligvis ligger i en jernvarehandel, bør være i stand til å bistå med dette problemet. Sandblåser styrke er målt ved trykk per kvadrattomme, eller PSI, akkurat som dine bildekk er. Større press er nødvendig å glatte noen flater, men for mye press kan forårsake skade.

4 Spør om rengjøring og tilhørende avgifter. Sandblåsing vil etterlate et rot i det generelle området der du gjør jobben. Maskinen kan også bli rotete. Spør leiekontorist hvordan å rengjøre utstyret og hvor mye det koster hvis de må re-gjøre det etter at du er ferdig. Se etter en sjenerøs politikk hvis du er usikker på om du vil være i stand til å rydde opp helt.

5 Finn ut om utleiefirma selger duker. Du trenger dem for å holde møbler og andre elementer fri fra biter som vil komme fra sandblåser.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com