Hvorfor er min vann fra vasken Going Into My Oppvaskmaskin?

June 7

Hvorfor er min vann fra vasken Going Into My Oppvaskmaskin?


En oppvaskmaskin renne linje kobles til kjøkkenvasken er avløpssystemet, enten av avløpsrør eller søppeltømming hvis det er installert. Avløpsvann fra vasken renne som strømmer inn i oppvaskmaskinen skaper en potensiell helsefare, å gjøre å finne årsaken til problemet noe du ikke bør sette av.

Luft mellomrom

Oppvaskmaskin avløpsrør kan ha en luftspalte stykket i linje, som ser ut som en metallisk sylinder som er montert på bunnen av vasken nær kranen. Den luftspalte skaper en del av luften i oppvask renne linje, som bør holde skittent vann i vasken renne linje fra å strømme tilbake inn i oppvaskmaskinen, selv om vasken er drainpipe har en tresko som holder til oppvaskmaskinen avløpsvann fra tømming.

Drain Clog

Tresko kan skape ekstra press i vasken rørledning, tvinger vannet til å flyte opp til oppvaskmaskinen dreneringsledningen og inn i oppvaskmaskinen. Du kan avlaste trykket i rørene og fjerne tresko ved å ta fra hverandre rørene, men du må ha en bøtte under rørene for å fange fanget vann. Hvis du ikke finner den tette i rørene, mate en renne slange ned røret i veggen.

stuper

Hvis du velger å satse på tett vask renne linje, må du ta forholdsregler for å unngå at avløpsvannet i vasken er drainpipe strømme inn i oppvaskmaskinen avløpet linjen og gå inn i oppvaskmaskinen. Et stempel gjelder press avløpsrør, nok press for å overvinne oppvaskmaskin avløpet linjen luftspalte. For å holde dette skjer, må du klemme oppvaskmaskin avløpet linjen der den møter vasken drainpipes eller søppeltømming.

Oppvaskmaskin Linje Clog

Når ingen tresko i vasken drainpipes finnes, kan problemet med skitne vannet som strømmer inn i oppvaskmaskinen være med oppvaskmaskin renne linje. Matrester som vasker av retter og gjør det gjennom silen som omgir oppvaskpumpen renner inn i oppvaskmaskinen avløpet linjen. Til slutt disse små biter av rusk klumpe seg sammen og tette avløpet linjen, noe som betyr at avløpsvann renner ut av oppvaskmaskinen, men da den kontakter tette og strømmer tilbake inn i oppvaskmaskinen. For å skylle ut tresko i linjen, må du løsne klemmene på begge ender av avløpet linjen ved hjelp av en skrutrekker, og deretter holde linjen opp til en sterk strøm av vann.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com