Hvordan bytter jeg en dyp brønn pumpe?

July 22

Trykkluft pumper tilbringe utnyttbar levetid neddykket under hundre fot vann eller mer, skyve den til overflaten for å dekke behovene ikke-kommunale vann brukere. De er konstruert med den elektriske del av motoren forseglet og fylt med propylenglykol på fabrikken for å sikre lang levetid. De fleste pumpeprodusenter garanterer deres produkt i minst fem år, og de fleste pumper som opererer i klare varige brønner kan vare fra 15 til 25 år. Demontering av en feil fungerende pumpe på det sterkeste. Dersom det blir nødvendig for deg å erstatte dyp brønn pumpe, men her er hvordan.

Pump Motors

Fire-tommers diameter pumper beregnet for bolig service flytte ca 10 liter vann per minutt og opprettholde vanntrykket tanken i et band mellom 30 og 50 psi, som hindrer motoren fra overcycling. Pumper består av en forseglet kondensator start-type 230 volts vekselstrøm enfaset motor med karbon hylse vann lagrene, og en rekke sentrifugale pumpetrinn for å overvinne 50 til 150 psi statisk hode på grunn av dybden i tillegg til de strømmende trykk krav på overflaten . Pumpen kan være nær tre fot lang.

Fjerning av defekt pumpe

Slå av all elektrisk kraft til godt system på hovedsikringsskapet. Spesielle løfteverktøy med en en-tommers NPT end kraner direkte inn i pitless adapter montering om fem fot ned foringsrøret. Løfte denne montering av sin parring lysbilde starter heise trening for å løfte pumpen fra brønnen. Mange har funnet at bruk av en freewheeling reservehjul auto dekk plassert på et stativ ved siden av huset for å hjelpe rundt fleksible rør jevnt til vannrett, og en plen traktor for å dra på røret, letter å løfte flere hundre fot vann fylte rør og pumpen. Vær forsiktig mens du løfter for å hindre skade på sentre klipp, rør, el-ledninger og motor dråpe sikkerhet tau. Som pumpemotoren nærmer seg overflaten, må den være forsiktig fjernet rundt pitless adapteren lysbilde i siden av brønnforingsrøret. Når den når toppen, løft den forsiktig ut og legg den på bakken. Inspiser systemet nøye, inkludert hele røret og alle ledninger. Sjekk motorens tilkoblinger og ta elektriske målinger på pumpens fører per produsentens spesifikasjoner. Merk eventuelle elementer som trenger utskifting.

Skifte Pump

Dersom pumpens innløps skjermer er tilstoppet med sand og rusk hindre vannstrømning, er det et problem med den vel i seg selv som må rettes før rengjøring av skjermene og returnere til pumpen til bunnen av brønnen. Hvis pumpen ikke fungerer, eller det er ikke å teste per elektriske spesifikasjoner, erstatte det. Det er ikke noe en bruker kan reparere ved å demontere selve pumpen fordi den er forseglet. Ledninger trenger svært forsiktig oppmerksomhet og nye forbindelser må være varmeforseglet med spesielle dyp brønn wire-skjøtesett. Retur det nye systemet til bakken er det motsatte av å løfte den ut, inkludert å ta vare ikke å gnage røret eller ledninger mot siden av foringsrøret. Den pitless adapter må være nøye på linje med parring lysbilde. Pass på at det ikke er rusk på pitless adapter O-ring før reinstallasjon.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com