Hvordan lage en logg drikkekar

August 28

Hvordan lage en logg drikkekar


Hvis du har noen dyr som du trenger for å mate eller ønsker å gjøre en stilig nytt tillegg til hagen din, kan du lage din egen logg trau. Det er mange ting som en logg trau kan brukes til; du kan sette blomster i den, gjøre den om til en fontene eller mate dyrene.

Bruksanvisning

1 Finn en logg over riktig størrelse for din søknad. Don din vernebriller og legge loggen på sin side. Mark rundt midten av stokken på langs med kritt. Gjør din mark, slik at den går ned lengden på stokken på motsatte sider. Rull stokken slik at den ene siden med en linje peker rett opp. Plasser knastene under log på begge sider for å feste den på plass.

2 Stå over loggen i den ene enden og så rett ned og langs mark. Så stokken helt ned slik at den blir halvert. Hvis loggen er svært store og motorsag vil ikke kutte hele veien gjennom, snu loggen over slik at den andre merket peker rett opp etter at du har kuttet helt ned den siden. Kutt rett ned på din mark, slik at din nye kutt vil møte med kutt du har gjort før.

3 Slå en av dine halv loggene slik at snittsiden opp. Lag et merke med kritt 3 inches fra kantene.

4 Skjær de mindre sidene med motorsagen først. Stå på den lengste siden av stokken slik at kuttet vil være parallell med kuttet sidene i loggen, som nå er halvsirkler. Ikke kutt hele veien gjennom loggen, men prøv å forlate om lag 3 inches nederst.

5 Kutt ned på dine karakterer på de lengre sidene av loggen. Ikke kutt rett ned, men kuttet i en vinkel til midten av stokken. Flytt til den andre siden og kuttet i samme vinkel slik at skjærene møtes, og du har en kile som du kan trekke ut av loggen.

6 Bruk øks for å kutte ut resten av veden fra innsiden av loggen. Nå som du har en kileform kuttet ut av loggen kan du klippe inne fra en trekant form til en avrundet form.

7. Sand innsiden av rennen med kraft slipemaskin for å ta av eventuelle splinter og for å få innsiden til en glatt avrundet form. Sand den 3-tommers kanter til en fin finish.

Hint

  • Ikke kutt for mye ut av bunnen eller skjære gjennom bunnen. Det er bedre å ha for å kutte mer ut enn å ha kuttet for mye ut.
  • Vær svært forsiktig når du arbeider med motorsag. Hold kjedet smurt og gjøre langsomme kutt. Hold kroppen og hendene unna kniven.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com