Rimelige ideer for å dekorere et Back Porch

August 11

Rimelige ideer for å dekorere et Back Porch


Mens baksiden av huset ikke kan være så store eller fremtredende som en verandaen, spiller sin innredning fortsatt en betydelig rolle i utseendet av ditt hjem eksteriør. Hvis du velger riktig tilbehør, kan du skape en koselig, utendørs fristed for familien din - og du trenger ikke å bruke massevis av penger til å gjøre det. Selv med et begrenset budsjett, forvandle utseendet på baksiden av huset slik at du er stolt over å vise det fram på grilling, piknik og andre utendørs parter.

Maling

Legge til et nytt strøk med maling er en av de enkleste og minst kostbare måter å kle opp en tilbake veranda. Hvis din veranda har en tre rekkverk, male det i en skarp hvit for et land føler eller velge en lys farge for å gi den en dristigere utseende. Både tre og betong veranda gulv er også kandidater for maleri, som kan skjule flekker eller tegn på slitasje. Du kan også bruke maling for å skape en faux teppe for din veranda gulvet ved hjelp av sjablonger og litt kreativitet.

Outdoor Rug

Hvis gulvet på baksiden av huset har sett bedre dager, men du ikke har budsjett til å erstatte det, det finnes andre alternativer i tillegg maleri. Du kan finne rimelige utendørs tepper i hjemmet varer og masse merchandise butikker i en rekke farger og mønstre. Fordi en verandaen er vanligvis på mindre siden, kan du sannsynligvis finne en som vil dekke det meste av din veranda er slitte gulv uten å bryte bank. Hvis ditt hjem eksteriør og tilbake veranda rekkverk er malt i nøytrale toner, er et teppe også en ideell måte å presentere en lys pop av farge eller en morsom mønster. Prøv et teppe som har varme toner som rødt, gult eller oransje for å gi din veranda en koselig, innbydende følelse.

puter

Selv om det er på de små side, er det vanligvis plass til et par stoler, kjærlighet sete eller swing på en tilbake veranda. Utemøbler kan være dyrt, skjønt, så hvis budsjettet ikke tillater for å erstatte de gamle stoler eller kjærlighet sete, gi dem en makeover med noen rimelige puter. Du kan finne budsjettvennlige kaste puter på masse varer og hjem varer butikker i forskjellige farger og mønstre. Legg en stor pute eller to til dine stoler, kjærlighet sete eller svinge til å umiddelbart gi dem et nytt utseende. Hvis din veranda krever ekstra sitteplasser, men du har ikke plass eller penger til mer møbler, kaste et par store puter laget av vaskbart stoff på gulvet slik at barna har et behagelig sted å lounge.

Lights

Lanterner og andre dekorative lysarmatur kan lyse og skape stemning for ryggen din veranda på kveldene. Men de kan være ganske kostbar. For en budsjettvennlig alternativ, pakk tråder av hvitt eller farget lys streng rundt din veranda poster å skape en atmosfære for kvelden utenfor. Du kan også finne nyhet lys i ulike former, for eksempel stjerner, skjell, fisk og blomster, som er hensiktsmessige alternativer hvis din veranda Innredningen har et tema.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com