Slik fjerner maling fra paneling

June 28

Slik fjerner maling fra paneling


Fjerning av maling fra paneling er en delikat prosess hvis du ønsker å bevare panel, fordi du ikke kan skrape malingen av. Skraping malingen med en sparkel kan skade treverket under den. I stedet må du løse opp maling og forsiktig skrubbe den av med en myk børste. Hvis du er heldig, vil malingen komme rett av med bare en bit av tørke. For å være sikker, kan du prøve trinnene nedenfor på et lite område før de bestemmer seg for å fjerne maling på hele veggen.

Bruksanvisning

Slik fjerner maling fra paneling

1 Bland opp en batch av malingsfjerner i bøtte i henhold til instruksjonene på pakken. Starter på toppen, gjelder løsningen på en eller to-fots square området. Bruk en pensel, og bruke den sjenerøst.

2 Legg et stykke gammelt stoff over gel eller lim. Trykk hardt. Etter at du mette stoff, nøye skrelle den av. Malingen skal komme ut med stoffet. Hvis den ikke gjør det, trykker du på stoff ned igjen og la den sitte i ytterligere 10 minutter.

3 Fortsett på denne måten til du har fjernet så mye maling som mulig. Deretter gjelder løsningen igjen til de resterende flekker av maling. La sitte i 10 minutter.

4 Fjern gjenværende maling. Bruk børste forsiktig skrubbe på de gjenværende områdene med maling, med sirkelbevegelser.

5 Skyll panel ren av eventuelle gjenværende maling og løsningen med en fille og klart, kaldt vann.

Hint

  • Hvis panel er i dårlig form, bør du vurdere omlakkering det, eller fjerne den og installere en ny ark av drywall.If du vet panel er i dårlig form under malingen, kan du sand og skrape malingen av.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com