Slik installerer en Fill Valve Kit

August 22

Slik installerer en Fill Valve Kit


Påfyllingsventilen er den ligaen inne i toalettet tank som fyller opp toalettet etter en flush. En enhet som kalles en flyteventil er festet til et stempel ved toppen av påfyllingsventilen. Når vannet i tanken stiger, bærer det påfyllingsventilen opp, som til slutt lukker stemplet og stenger vanntilførselen. Installere en påfyllingsventil kit i et nytt toalett er ikke vanskelig, og du kan spare noen kroner ved å gjøre det selv heller enn å ringe en rørlegger.

Bruksanvisning

1 Løft lokket av toalettet tank, hvis de finnes, og sett det til side. Tørk opp noe støv eller bygging rusk på bunnen av akvariet toalett, betaler spesiell oppmerksomhet til området rundt toalettet påfyllingsventilen innløp på venstre side.

2 Pakk toalettet påfyllingsventilsett. Snu påfyllingsventilen opp ned slik at gummiskiven på bunnen vender rett opp, mot deg. Lett strøk ansiktet av vaskemaskinen med silikonfett.

3 Senk påfyllingsventilen i toalettet tanken slik at gummiskiven i bunnen på linje med innløpet ved bunnen av tanken, og gjengene på fylleventilen rote gjennom bunnen. Holde ventilen på plass med en hånd.

4 Ta festemutteren i den andre hånden, og tre den inn i bunnen av fylleventilen som stikker ut fra bunnen av tanken. Stram den med skiftenøkkel.

5 Pakk gjengene på fylleventilen i bunnen av tanken med rørlegger tape. Lag to ganger rundt påfyllingsventilen innløp med tape og klippe av overflødig. Gjør det samme på vanntilførsels på veggen bak toalettet.

6 kobles plastkoblingen på vannslangen til fylleventilinnløpet på bunnen av tanken. Koble av metall kopling til vanntilførselsventilen på veggen.

7 Koble flottørventilen til toppen av fylleventilen, hvis dette er en todelt kit. Slå på vannforsyning og la på toalettet for å fylle. Sett på lokket.

Hint

  • Hvis noen av forbindelsene begynner å lekke etter at du slår på vannet, skru vannforsyningen tilbake av før du prøver å fikse lekkasjen. Ellers kan du snart være til knes i vann.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com