Tips for oppvarming med en peisovn

August 1

Tips for oppvarming med en peisovn


En peisovn kan være en god måte å hjelpe varme opp boligen og redusere strømregningen. For å bruke ovnen riktig må du ha en klar forståelse av de sikreste måtene å betjene den. Leie en sertifisert komfyr tekniker for å sikre at vedovnen er satt opp trygt, og følger noen tips for oppvarming å få den beste opplevelsen fra ovnen.

Wood Tetthet

Bruk harde tresorter i de kalde månedene og myke skogen i sommermånedene, ifølge ekspertene på Wood Heat nettstedet. Harder skogen brenner langsommere og generere mer varme, noe som gjør dem ideelle for kaldt vær brenning. Mykt tre brenner raskere og avgir mindre varme, noe som gjør det godt for høsten og våren vær. Noen harde tresorter inkluderer eik og lønn. Myke skogen for å bruke er osp, selje og gran.

Design

Når du velger hva slags ovn å sette inn på rommet ditt, forstår dine valg. En støpejernsovn er en av de vanligste typene, men det tilbyr ikke en veldig dekorativt utseende. Støpejernsovner kan ha design på dem, men de tilbyr et mer rustikt utseende. Stål ovner kan være utformet for å ha en uvanlig utseende, men de fortsatt tilby standard grå farge. For en mer dekorativ komfyr velge en laget av kleberstein som disse ovnene er ikke fullt så tung som jern og stål ovner, og de kommer i svært dekorative utseende.

riktig størrelse

En vedovn er først og fremst brukes som en oppvarming enhet for et rom i et hjem eller til en åpen plan design. Det er normalt ikke brukes til å skyve varme i hele hjemmet. For å sikre at vedovnen kan levere nok varme for det området du skal bruke den til, måle området før du drar ut for å kjøpe en ovn. Ikke glem å måle takhøyde samt siden som kommer inn i varme effektiviteten av en ovn. Siden varme evner av en ovn kan variere fra ovn til en annen, diskutere dine behov med en kvalifisert vedovn megler. Det tilknyttede kan anbefale riktig komfyren for deg basert på dine eksakte spesifikasjoner.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com