Hvordan identifisere en tropisk frukt

August 1

Hvordan identifisere en tropisk frukt


Tropiske frukter kommer i opprørende, uforutsigbare former, størrelser, teksturer og farger. Tenk deg et område fra dragen frukt - med en rosa hud og floppy skalaer - til jakfruit, den største frukten i verden, som kan veie over 100 lbs. og er dekket med piggete frø. Når du setter ut for å identifisere en tropisk frukt, studere frukt eksteriør og interiør sakte og forsiktig. Sørg for å merke lukten, tekstur, lyder fruktene produserer som du jobber med å identifisere frukten, treet sitt og verden opprinnelse.

Bruksanvisning

1 Se frukt varianter. Hvis du ikke bor i et tropisk område hvor du kan nappe tropiske frukter fra trærne, stikke innom en butikk som selger eksotiske eller tropiske frukter. Se gjennom seksjonen og velge noen frukter som gnist din interesse. Velg fruktene av alle størrelser, former og vekter, Odd-formet dem og nesten perfekt runde seg. Hvis det er mulig, sørg for å plukke opp en mango. Samle seks til ti frukt, avhengig av priser, kjøpe dem og bringe dem hjem for å studere.

2 Sett fruktene ut på et bord. Basert på hva du vet, dele fruktene av hvilke som vokser på trær, busker eller vinstokker. For eksempel, Lychee mutter, en hard bringebær stein frukt, vokser på et tre, ikke en busk eller vintreet. Estimat av utseendet av frukten, hva treet eller planten kan se ut som produserer frukten.

3 Føl frukt tekstur og form. En banan, har en tøff, men svampete hud, mens ananas har en skarp, vaffel-hud. En kokosnøtt har et hardt tre-skall og en hårete overflate. Bruk et forstørrelsesglass for å bestemme hud variasjoner og spennende tegninger. Legg merke til at lukten av frukten. Banke på frukten for å høre om det er hul eller full innvendig. Gjør notater på forskjellene mellom fruktene.

4 Se fruktene opp i en tropisk frukt oppslagsverk. Basert på det ytre av frukt, samsvarer med de tropiske frukter du studerer til de i boka. Skriv notater om fruktens form og størrelse i forhold til den i boken. Merk hvor frukten er innfødt. Sjekk klistremerket eller kode på tropisk frukt prøven for å sjekke fra fra hvilket land eller en stat frukten ble sendt.

5 Sprekk fruktene åpne. Den ideelle måten å identifisere en tropisk frukt er av frøene. Grave i mango frukt først som et godt eksempel på en eksotisk frø type. Mango har en lang, hard frø pod i midten av sin gul-oransje kjøtt. Åpne frø pod. Inne ser du tinier frø som ser ut som trekuler.

6 Legg merke til ulike frø typer. Legg merke til at banan har små frø innstøpt i sentrum av den melkehvite frukt. Den papaya har skinnende svarte frø gjennom midten av den kroppen. Drage frukt har sorte prikker, som valmuefrø, spredt gjennom kjøttet. Spar litt av frøene for en studie. Sammenligne dem med de som vises i den tropiske frukten oppslagsverk.

Hint

  • Pass på at du ikke crack åpne fruktene for tidlig. For noen frukter, som Lychee mutter eller mango, må du rive i stykker huden helt å komme til frøet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com