Kontor Paint Color Ideer

July 30

Kontor Paint Color Ideer


Hvis du prøver å gjøre ditt kontor eller hjemmekontor litt mer stilig enn det er akkurat nå, og deretter vurdere å male veggene med et nytt strøk med maling. Det er tradisjonelle kontor farger - nøytrale farger som hvitt og krem ​​- men ikke vær redd for farger. Unngå rødt, som denne fargen er en forbundet med stress og sinne. Vær kreativ og reflektere din personlige stil.

Retro Kontor Colors

Forvandle kontorlokaler i en elegant og retro arbeidsplass. For å gjøre dette, bør du vurdere å male veggene hvite eller lys blå. Legg nostalgiske elementer ved accenting rommet med blå og røde inventar og møbler. "Cover utslitt stol møbeltrekk med en grunnleggende slipcover i frisk blå. Sammen rød og blå synge en nostalgisk låt og bringe energi til rommet der du gjør mest tenkning," råder Better Homes and Gardens magasinet.

Spring Hage Colors

Lag en inspirerende arbeidsplass som synes å ringe ut, "New Life!" ved å male dine kontorvegger en lys grønn eller lys gul. Disse vårfarger er friske og subtile samtidig er litt mer enn bare ren hvit. Accent kontoret med hvit og metall møbler og inventar. Ikke glem blomster (i vaser eller potter) avsluttet våren hage tema.

Beroligende, rene Stripes

Maling horisontale striper på kontoret vegger for å skape en ren, geometrisk utseende som er både beroligende og organisert. For å gjøre denne linjen veggene dine med malerens tape, strekker den over veggen horisontalt. La ca tre fot mellom stripene så de er brede. Maling vekslende farger som utfyller hverandre i de merkede-off striper. Velge nøytrale farger som krem, vanilje, honning og lys brun. Hvit er for sterk til å bruke.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com