Hvordan Grow Teff Grain

July 7

Hvordan Grow Teff Grain


Teff er en etiopisk korn som nå vokser i tempererte og tropiske klima over hele verden. I Afrika, India og Sør-Amerika, er teff en mat avling, og i USA, den vokser som et fôr eller høy avling. De små tan eller brune frø måle bare 0,04 tommer i diameter. Ifølge Oregon State University Extension, teff korte vekstsyklus og tørke toleranse gjør det til en god beredskap fôr avling. Teff tolererer ikke minusgrader og vokser på et mye lavere rente i høst.

Bruksanvisning

1 Dyrke og lufte jord, og rake opp gress klumper og steiner. Fjern alle ugress, som kan konkurrere med teff frøplanter for jord og næringsstoffer og vann.

2 Test jord for å bestemme behovet for gjødsel. Påfør 50 til 100 pounds av nitrogengjødsel per dekar hver sesong, om nødvendig. Bland i fosfor og andre næringsstoffer med en rake før planting, og bruke halvparten av nitrogen før sådde frø og halvparten etter den første innhøstingen.

3 Firm jord med en valse for å sikre frø plassering nær overflaten. Frøet Sengen er fast nok hvis skoen etterlater nesten ingen inntrykk når du tråkker på jorda.

4 Sow teff frø i slutten av mai eller begynnelsen av juni etter siste forventede frost dato, og etter jord når en jevn temperatur på 65 F. spre teff frø med frø sprederen med en hastighet på 6 pounds per acre. Spre frøene over fast jord og pakke frøene ikke dypere enn 1/4 tomme under jordoverflaten.

5 Vann teff frøene grundig etter planting. Hold jorden fuktig for de første tre ukene med lys, hyppig vanning, til røttene bli etablert. Frø bør spirer innen en uke etter planting. Selv teff tåler tørke, vokser det best med 4 til 10 inches av vann for hver skjæring.

6 høste teff når det kommer 2 eller 3 fot høy og frø hoder dukker opp, ca 50 dager etter planting. La 3 til 4 inches av stammen for å fremme ny vekst. Inspiser gress nøye for frø hoder, som ikke er lett synlig.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com