Måten å sikre Stair Trinn

July 5

Måten å sikre Stair Trinn


Navigere trapper kan være vanskelig, ikke bare for eldre folk, men for nesten alle. Ifølge National Center for Health Statistics, i 2006 mer enn 1800 amerikanere døde på grunn av fall i trapper. Trappetrinn kan redusere risikoen for slips, turer og faller inne i huset når den er installert på riktig måte. Montering treads sikkert til trappen er en viktig del av denne prosessen.

Forbereder Stair Trinn

De fleste trappetrinn er bevisst overdimensjonert, slik at de kan trimmes på sin rygg og sider for en tilpasset passform. Som et resultat, må bredden og dybden av hvert trinn måles individuelt. Du kan merke dimensjoner frihånd med en metall linjal eller plasser trå på eller foran skritt å bestemme hvor du skal kutte. Bruk en linoleum kniv og linjal som en guide for å få en ren, jevn kant når du skjærer. Plasser slitebanen på trinnet og dobbeltsjekke fit, trimming kantene etter behov.

Overflaten som trappetrinnet vil hvile må være helt flat for å gi ubrutt kontakt mellom trinnet og slitebanen. Eventuelle fordypninger i tre eller keramiske fliser overflater må fylles ut, fliser og planker limt eller spikret på plass og hele overflaten slipes glatt før treads er brukt. Rust må fjernes fra stål trinn, som bør behandles med et korrosjonshindrende primer. Alle trinnene og trappetrinn overflater som vil følge bør rengjøres med rødsprit for å fjerne støv, skitt og andre forurensninger.

Installere Stair Trinn

Gummi trappetrinn kan følges med enten kontaktlim eller gummi gulv lim, men kontaktlim må brukes for vinyl trinnene. Et annet alternativ er å bruke fleksibel tape spesielt designet for å installere trappetrinn. Hvis du velger å bruke smør lim, begynne med å bruke det på trappen overflaten, inkludert "leppe" eller nosing som kan være på forsiden av trinnet. Deretter gjelder en linje av epoxy nese drivning til den interne vinkelen på trappetrinn. Dette vil fylle noen plass mellom trapp og trinn, noe som sikrer en tett passform og hindre knirker når vekten brukes til trappen. Til slutt, påføre lim på undersiden av trappetrinnet. La ½ tomme av plass mellom den og epoxy nesen tetningslister du allerede lagt ned for å hindre lim svikt. Hvis man bruker klebebånd, fjerne støtten på den ene side og anvende bånd til undersiden av slitebanen, slik at en tommers klaring mellom den og nesen tetninger. Skrell resten av papiret backing fra tapen når du er klar til å plassere slitebanen.

Skyv slitebanen på plass og monter nosing fast til trinn. Deretter holder den bakre delen av slitebanen opp av trinnet som du skyver tilbake jevnt og trutt for å sikre nosing. Arbeide forfra og bakover, trykker du på slitebanen på plass. Ved hjelp av en J-type hånd roller fremmer binding mellom slitebanen og trinn når rullet over alle overflater. Avstå fra å sette vekt på trådene før limet tørker helt, og vent i minst en uke før du vasker dem.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com