Kan Kjøleskap bli flyttet?

June 2

Kan Kjøleskap bli flyttet?


Installert på toppen av en ramme med hjul, de fleste kjøleskap er lett å skyve og skyve gjennom et rom. Men kjøleskap har bestemt plass og nyttekrav, og finne et egnet sted for et kjøleskap viser seg vanskelig. Hvis du lære om hvordan du kan flytte kjøleskap og kjøleskap 'vanlige installasjonskrav, kan du lett finne et nytt hjem for apparatet og flytte den uten problemer.

Flytte Kjøleskap

Bortsett fra enkelte kompaktmodeller og frysebokser, kjøleskap sitte på toppen av en ramme med hjul. Fast i posisjon, kjøleskap hjulene hindre refrigerator enheter fra å slå på en liten radius. Dermed kjøleskap installatører typisk justere et kjøleskap foran sin cubby eller veggplass og rull enheten på plass med en rett, frem push. Selv kjøleskap er generelt tung, hjul gjør individer av gjennomsnittlig styrke til å flytte en enhet uten assistanse. Viktigere, mange kjøleskap hjul har låsemekanismer. Hvis kjøleskapet ikke vil flytte, inspisere hjulene for å fastslå om de er låst.

Plassbehov

Plassbehov for et kjøleskap er bestemt, spesielt hvis kjøleskapet må passe blant base skap eller under overskap. Boligeiere bør ikke bare vurdere om en plass er stor nok til å romme et kjøleskap men også hvis plassen er for stor til å få plass i kjøleskapet. Plassere et lite kjøleskap i et rom beregnet for et stort kjøleskap ofte utsetter uferdige veggflater eller skaper en lite attraktiv visuell tomrom mellom kjøkkenets ferdige funksjoner. I tillegg standard kjøleskap krever uhindret plass til sving på kjøleskapdører eller kravene til skyvefryserdører.

verktøy

Et kjøleskap ny plassering må gi strøm til kjøleskap, vanligvis elektrisitet og tidvis propan. Selv om standard elektriske kontaktene er tilstrekkelig for de fleste kjøleskap, må huseiere bestemme om tilsetningen av et kjøleskap vil overbelaste den elektriske kretsen. Hvis flere kraftige apparater dele kjøleskapet krets, kan kretsen av og til bryter i perioder med høy bruk. Også, hvis kjøleskapet har en is-maskinen, må den nye plasseringen tilby vann eller en nærliggende kilde for å kjøre vann.

Funksjonelt kjøkken Miljøer

Selv om en plassering møter kjøleskap praktiske krav, kan plasseringen ikke passer i et funksjonelt kjøkken design. Kjøkken designere forsøke å ordne kjøleskap, komfyrer og vasker i en relativt tett trekant. Ispedd counter plass, letter omtrent trekantet ordning matlaging og annet kjøkkenutstyr oppgaver. Før du flytter et kjøleskap, vurdere om den nye plasseringen passer inn i en praktisk, funksjonelt kjøkken design.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com