Hva som forårsaker Rot på Blossom End of My Zucchini?

July 16

Hva som forårsaker Rot på Blossom End of My Zucchini?


Zucchinis stiller rotting på sine blomstre endene har kontrakt et ikke-parasittsykdom som kalles blomstre slutten råte. Blossom end råte oppstår vanligvis i tomat, vannmelon, squash og aubergine avlinger, men tilfeller av denne sykdommen kan også bli funnet i zucchini hager. Det er viktig for gartnere å merke de første tegn på sykdommen for å gjøre riktige behandlinger før resten av deres zucchini avling blir påført med blomstre slutten råte.

Blossom End Rot

Blossom end råte er forårsaket av utilstrekkelig nivå av kalsium i jorda. Zucchini planter trenger store konsentrasjoner av kalsium i orden for sunn cellevekst. Som raskt voksende deler av planten trenger kalsium, begynner de å bryte ned, i henhold til Ohio State University. Gartnere vil se nedsunket, misfarget, svart, læraktig plantevev nær blomstre slutten av sin zucchini. Det er flere faktorer som kan føre til et redusert nivå av kalsium i jorda, slik som overgjødsling, rot skade eller hurtig fuktighet svingninger.

Testing av Soil

Jordsmonn som er for surt eller ikke har en pH-område som faller mellom 6,0 til 7,5 fremme blomstre slutten råte. Når jorda er under 6,0, kan zucchini planter ikke absorbere kalsium. For å teste jord, grave en seks-tommers hull i hagen og samle jord fra bunnen av hullet. Følg instruksjonene på jord pH testing kit. Påfør 5 lbs. av kalkstein per 100 kvadratfot med jord for å heve en pH mellom 5.6 til 6.4, ifølge Cornell University. For jord pH varierer mellom 5,0 til 5,0, spredt 5 lbs. i løpet av våren og 5 lbs. i høst. De med et pH-område på 4,9 eller lavere bør spres 20 lbs. av kalkstein brutt opp i fem søknader gjennom hele året.

Mulching

Mulching rundt zucchini planter bidrar til å hindre blomstre slutten råte. Mulch holder jordas fuktighet fra varierende. Fuktighet svingninger er en av årsakene til blomstre slutten råte. Å mulch dine zucchini planter, spre en 3 til 4-tommers lag av mulch 3 inches bort fra zucchini planter og hele hagen sengen. Unngå at mulch å faktisk ta på zucchini planter. Sopp sykdom kan leve i mulch, så det er best å la området ved siden av zucchini planten til å tørke ut.

Gjødsel

Bruk en gjødsel som inneholder nitrat nitrogen, som foreslått av Ohio State University. Gjødsel som består av ammoniumnitrogen formidle en overdreven bruk av ammoniumioner. Ammoniumioner forhindre squash planter fra absorbere kalsium fra jorda. Videre unngå side dressing dine zucchini avlinger med gjødsel, spesielt hvis blomstre slutten råte har vært et problem i hagen din. Fjern alle skadede squash ut av hagen sengen. Du kan plassere den vegetative rusk i kompost.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com