Hvordan erstatte kranen håndtakene på et badekar

July 12

Hvordan erstatte kranen håndtakene på et badekar


Et badekar bare ser like bra ut som den tut og håndtak, fordi disse er de delene du se regelmessig. Utsatt for akkumulert sediment, hardt vann flekker og såpe avskum, disse delene mister sin opprinnelige glans over tid. Skifte håndtakene er en fin måte å forbedre din badekar utseende uten mye regning. Håndtak er tilgjengelig fra VVS eller hjemme forbedring butikkene eller produsenten som reservedeler for de gamle.

Bruksanvisning

1 Slå av vannet for å hindre unødvendige utslipp eller lekkasjer under reparasjon. For å gjøre dette, finner innløpsventilen for din viktigste vannlinjen, noe som er normalt i nærheten av din varmtvannsbereder, og slå den med klokken til lukket posisjon.

2 Finn settskruen eller festeskruen holder håndtaket på kassetten stammen på håndtaket. Dette er vanligvis plassert på undersiden av håndtaket; på en runde håndtak, det ligger under hetten. Ta hetten av og du vil se skruen. Løsne sekskantskruer med en umbrakonøkkel og Phillips-skruer med en stjerneskrutrekker.

3 Løft håndtakene opp og bort fra bunnen av karet eller vegg, avhengig av hvor de befinner seg. Line opp monteringshullene i de nye håndtakene med kassetten stammen, og trykk deretter de nye håndtakene inn i stammen.

4 Sett inn settskruen i det nye håndtaket er monteringshullet, skru den på monteringshullet og trekk til med umbraconøkkel eller skrutrekker.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com