Hvordan bygge en bjelkelaget for et flatt tak

August 16

Soffits er litt mer enn styrene i kryssfiner festet til stenderne i takskjegget, noe som gjør dem enkle å bygge uansett hva slags tak du har. Med flatt tak, vil soffits være vinkelrett på huset i stedet for i en vinkel som de ville være med en skråstilt tak. Så lenge taket har et overheng, kan du installere overbygg i den.

Bruksanvisning

1 Mål undersiden av takutstikk med målebåndet. Dele den totale lengden av et tall som vil gi deg et helt tall. For eksempel, hvis lengde er 15 fot, dele at ved tre til fem få. Dette betyr at du trenger fem overbygg som er hver 3 fot lang. Hvis du ikke kan få et helt tall, prøv å få et tall som er lett å beregne. For eksempel, hvis lengden på takskjegget er 13 fot, dele det med fire for å få tre og en kvart. Siden en fot er lik 12 inches, en fjerdedel av det er 3 inches, slik at du ville ha fire overbygg som er 3 fot og 3 inches lang hver.

2 Skjær finérplater å passe målinger av dine takskjegget med roterende sag. Disse styrene er dine bjelkelaget boards. Skjær dem i like størrelser for enkel installasjon.

3 Hold bjelkelaget over takfot. Hammer spiker inn i stenderne på den andre siden av bjelkelaget å feste den til huset. Hammer om fire til seks spiker pr stud.

4 Mål utsiden av takfot lengde og bredde for frontbord. Klipp ut frontbord med roterende sag. De frontbord bør være så lenge jeg og en til to inches bredere slik at de henger over forsiden av bjelkelaget styrene for å skjule dem. Du kan kutte frontbord i like store deler som du gjorde med bjelkelaget styrene for enkel installasjon.

5 Monter takfotbordet over utsiden av bjelkelaget, rett under takrennen. Hammer takfotbordet inn i stendere og takskjegget å gi riktig dekning for overbygg. Takfotbordet vil henge en til to inches over overbygg.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com