Møbler Refinishing Jobs

September 5

Møbler Refinishing Jobs


Møbler lakkering er prosessen med å gjenopprette antikke, skadet eller brukte møbler. Møbler lakkerere vanligvis jobber med tre elementer og må være dyktig i både lakkerings og trearbeid teknikker. Mens individer ikke er nødvendig for å fullføre noen pedagogiske krav for å jobbe i møbler omlakkering, sertifikat og knytte grad programmer er tilgjengelig i trearbeid.

Undersøke Piece

Når en møbel refinisher mottar et stykke fra en klient eller kjøp en til oppussing, må han undersøke det og finne ut hva som må gjøres. Typer møbler kan inkludere bokhyller, salongbord, gyngestoler, skap og andre antikke eller moderne stykker. Møbler lakkerere undersøke stykke for å se etter eventuelle problemer i tre, maling eller struktur som må fikses, og tilbyr et estimat til eieren.

Lakk og maling

Gamle antikke møbler trenger ofte å være lakkert og gammel maling fjernes før lakkering skjer. Møbler lakkerere bruker sandpapir, stålull, og andre sterke kjemikalier til å strippe bort og fjerne gammel lakk eller maling. Dette gjør stykket til å gå tilbake til sin opprinnelige form og gjør oppussing prosessen mer effektiv, heller enn å prøve å jobbe over eksisterende maling.

utfør reparasjoner

Etter lakk og maling er fjernet, kan møblene refinisher begynne å gjøre nødvendige reparasjoner til stykket. Reparasjoner for møbler kan omfatte påføring kitt for å løse eventuelle sprekker eller hull i treverk. Møbler lakkerere kan også bli nødt til å skifte trekk på møbler og legge til andre etterbehandling detaljer som må fullføres for å gjenopprette brikke til sin opprinnelige form.

jobb~~POS=TRUNC

Mens mange møbler lakkerere er selvstendig næringsdrivende, jobbmuligheter er også tilgjengelig i antikk og møbler butikker, eller omlakkering selskaper. Møbler lakkerere ofte jobbe med giftige kjemikalier, og det er viktig for dem å ha de riktige huden beskyttelse og pusteapparater. Salary.com rapporterer at fra og med 2010 var median lønn for møbel lakkerere er ca $ 42 000 per år.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com