Hvordan Få dyr lukt ut av et hus

March 22

Hvordan Få dyr lukt ut av et hus


Lukten av en furry, søt og stinkende dyr kan feste seg til overflater i hele huset og representere seg selv i flere uker etter at du har fjernet dyret. Animal lukt vil raskt slå en gang frisk-smelling hjem til en stinky rot. Heldigvis ulike billig elementer er tilgjengelig som vil bidra til å fjerne lukten av dyr fra hjemmet ditt. Mange av disse elementene er vanligvis plassert i kjøkken spiskammers.

Bruksanvisning

1 Sørg for frisk luft ved å åpne dører og vinduer. Kjør fans for å sirkulere stinky luft.

2 Fjern lukt fra møbeltrekk og gardiner ved misting dem med hvit eddik. La eddik tørke på overflaten og gjentar prosessen etter behov.

3 Cover tepper med et tynt lag av natron. Arbeid natron i teppet fiber ved å skrubbe med en skurebørste eller børste kost. La natron til å sitte på teppet i ro i 24 timer. Fjern natron fra teppet med et vakuum. Gjenta prosessen til lukt er ikke lenger til stede.

4 Tørk harde flater - som tremøbler, fliser og vegger - med en svamp fuktet i ufortynnet hvit eddik. Tillat den hvit eddik for å tørke på den harde overflaten for å fjerne dyret lukt. Eddik er trygt å bruke på malte vegger, panel, tapet, vinyl, linoleum og parkett.

5 Støvsug tepper daglig med en støvsuger som har et HEPA filter. HEPA-filteret fjerner små partikler - som lukt - fra luften. Videre kjører et HEPA filter luftrenser i stinkende rom.

6 Spray en kommersiell luktfjerner i luften. Følg alle retninger og advarslene på luktfjerner etiketten.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com