Ikke giftig rengjøringsmidler for Slate Dusjer

May 7

Ikke giftig rengjøringsmidler for Slate Dusjer


Skifer er et fint kornet metamorf bergart dannet naturlig fra skifer. Som skifer, bryter skifer lett inn glatt flate plater. På grunn av sin porøse natur, må det renses omhyggelig, da skifer absorberer stoffer som kan skade dens utseende. I dusjen er det viktig å holde skifer fri for mugg og såpe avskum, som de overdøve sitt utseende og er usunn for de som bor i hjemmet.

Acid vs. Alkaline

Slate må rengjøres med et alkalisk rengjøringsmiddel, som sure rengjøringsmidler kan flekke steinen en gang absorbert. Unngå å bruke blekemiddel og ammoniakk med skifer. Slate er vanligvis forseglet, og fugemasse må være strippet bort og deretter erstattet etter hver rengjøring. (Ref 1) Hvis steinen har ingen aktuelle sealer, det kan rengjøres som keramiske fliser.

giftfri Cleaners

Disse kan kjøpes i butikker og på nettet. Se etter dem for å si at de enten ikke giftig eller organisk. Velg en renere som angir at det er trygt for bruk på naturstein fliser som skifer. Unngå sterke rengjøringsmidler.

Hjemmelaget Cleaners

Du kan lage din egen hjemmelagde renere ved hjelp av vanlige husholdningsartikler. Sodium bicarbanate eller boraks er effektive rengjøringsmidler på skifer fliser. Lag en pasta ved hjelp av kun destillert vann. Tapp vann, spesielt hvis du er på et kommunalt vannsystem, kan inneholde mineraler som forårsaker buildup eller klor. Bruk en tannbørste til å skrubbe fuger mellom flisene for å fjerne mugg og jordslag. En blanding av oppvaskmiddel og vann er også effektiv på skifer.

Professionals

Noen ganger er det nødvendig å ringe i profesjonelle renholdere for å opprettholde skjønnhet og integritet av skifer i ditt hjem. Sørg for at selskapet du leie bruker kun giftfri materialer for å holde hjemmemiljø sunt og trygt for deg og din familie.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com