Hvordan vannplanter med husholdnings Forbindelser

May 16

Hvordan vannplanter med husholdnings Forbindelser


Gi tilstrekkelig hydrering til hage og stueplanter er ofte en utfordring i perioder med vannmangel eller tørke. Savvy gartnere implementere vann klok hagearbeid teknikker for å bruke husholdning vann som ellers ville blitt kastet. Vanlige husholdningsapparater forbindelser lagt til vannet gi organisk gjødsel samt fuktighet.

Bruksanvisning

1 Vannpotteplanter med kald kaffe. Høy i nitrogen, oppfordrer kaffe kraftig blad utvikling. Planter også trives på kald te. Legg teposer og kaffegrut til kompost haug. Perk opp hengende planter med en blanding av 1 ts. av eple cider eddik lagt til en liter vann. Vann grønne planter med flat club soda. Mineraler i brus nytte plantene.

2 Vask retter og kjøkkenutstyr i en rett kar ved hjelp av en mild biologisk nedbrytbar såpe. Skyll i et kar med klart vann. Når oppvask er fullført, kan du bruke både vaske- og skyllevann til vann hageplanter. Lagre mopp vann eller vann fra enhver husholdning rengjøring prosjekt (alltid bruke økologiske produkter), og bruke den til vannplanter, busker og trær.

3 Forbered gjødsel te. Plasser to til tre spader fulle av gjødsel fra planteetere (hester, kyr, sauer, geiter eller lamaer) i en fem-gallon bøtte. Fyll bøtte med vann og dekk med et tett lokk. Plasser bøtte i et solrikt sted i hagen til alder i seks til åtte uker. Sil av væsken og bruke den til å vanne grønnsaker eller blomsterhage. For hagen eller potteplanter, kan du bruke en kopp husdyrgjødsel i en gallon av regn eller vann fra springen. Gjenta prosessen for en kontinuerlig tilførsel av næringsrikt organisk gjødsel; tilsett vann og gjødsel etter behov.

4 Skyll brukt eggeskall, deretter knuse og plasser i en 1 gallon krukke. Fyll glasset med vann. Etter 48 timer, kan du bruke vann til vann stueplanter eller lagre for fremtidig bruk. Dette er en kontinuerlig prosess. Når du har eggeskall, skyll, knuse og legge til gallon krukke og dekk med vann. Bruk dette vannet regelmessig vanne alle stueplanter. Som eggeskall sakte brytes de legger gunstige næringsstoffer, inkludert kalsium til vannet. Denne blandingen, når de brukes på stueplanter fremmer rot og blomst utvikling.

5 Lagre vannet når du koker grønnsaker, pasta, ris eller hardkokte egg; kjølig og bruk til vann hus eller hageplanter. Kokevannet inneholder næringsstoffer gunstig for plantevekst. Bruk 1 ss. honning eller sirup oppløst i en liter vann for å mate vegetabilsk planter. Honning eller melasse strømmer mikrober i jorden som er nødvendige for sunn planteutvikling.

6 Bruk vann fra ferskvannsakvarier å vanne potteplanter eller hagen. Vannet fra ferskvannsfiske tanker rekkene er rik på næringsstoffer som plantene trenger.

7 Lagre frisk gress utklipp. Plasser i en 40 gallon gummi trash bin eller badekar. Fyll beholderen halvfull av gress utklipp og deretter fylles med vann. Dekk tett og la i en solrik beliggenhet i hagen. Vent en til to måneder for blandingen til å gjære og brytes ned. (Denne prosessen vil ta lengre tid på kjølige temperaturer.) Blandingen vil ha en veldig sterk jorden lukt og sprudlende sammensetning når moden. Forbered flere av disse 40 gallon beholdere til å ha en kontinuerlig tilførsel av "grønn vekst tea" året rundt. Bland en del av "te" til 5 deler vann i en vannkanne og vann rundt bunnen av hageplanter.

Hint

  • Drepe ugress med kokende vann. Kokende vann vil drepe noen plante. Den er billig og enkel å bruke. Bare koke vannet i en vannkoker og hell på ugresset du ønsker å eliminere. Øk løvverk på potteplanter ved vanning med 1 oz. på 3 prosent hydrogenperoksid (eller 16 dråper 35 prosent løsning) til en liter vann.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com