Paint Color Ideer for en Teen Rec Room

May 27

Paint Color Ideer for en Teen Rec Room


Teen rec rom er en fin måte å gi ungdom et spesielt sted å slappe av, ha det gøy og henge med venner i sikkerhet i hjemmet ditt. Utforme en rec rom også kan gi deg muligheten til å tilbringe tid sammen med tenåringen din og lære mer om sine interesser. Ikke vær redd for å bruke sterke farger i dette rommet, og ta tenåringens farge preferanser i betraktning.

tavle Paint

Bruk svart tavle maling for å oppmuntre ungdoms kreativitet og selvutfoldelse. Mens tavla maling er også tilgjengelig i grønt, svart kampene mange av de dristige farger tenåringer liker. I stedet for å male hele rec rommet svart, bruke tavla maling på bare en vegg. Hvis tenår insisterer på å bruke maling på hver vegg, vurdere å male en hel vegg med tavle maling og male forskjellige former på de resterende veggene i rommet ved hjelp av tavla maling, innramming den svarte figurer med en metallisk farge.

Tema-Inspirert Colors

Hvis du dekorere ungdoms rec rom basert på type, bruke temaet å inspirere fargene. For eksempel, hvis rec rom har en vannlevende tema og et stort akvarium, vurdere å bruke en vann-blå maling. For rom som er sports-tema, bruk maling farger som passer til tenåringens favorittlag. Hvis tenår rec rommet vil fungere primært som et spillrom, vurdere å male rommet på måter som gjenspeiler ungdommens favorittspill. For eksempel, hvis tenåringen elsker spillet Monopol, male et stort grensen på veggene som ser ut som de ulike områder i spillet.

Blå og Grønn

Fargene blå og grønn er naturlig beroligende farger som både gutter og jenter ofte liker. Ved å bruke lysere nyanser i farge, kan tenåringen komme hjem til en rec rom som ser avslappende, men er ikke så mørkt at rommet vises mindre eller oppmuntre en lur når det er på tide å gjøre lekser.

All-Svart Alternatives

Mange tenåringer liker fargen svart og kan gi uttrykk for et ønske om å male alle veggene i en rec rom denne fargen. Før forkaster ideen, hjelpe tenåringer tenker på fargealternativer som passer sorte elementer, for eksempel en svart aksent vegg. Ideer kan inkludere lys grå, rød, blågrønn, turkis, lilla, hvit og rosa. Når du male rommet en av de alternative farger, kan du innlemme svart maling ved å male en ramme på veggene, og legger striper eller bruke sjablonger for å lage et mønster. Et annet alternativ er å male veggen en av de alternative farger, men henger svart dekorasjoner på veggen, for eksempel et speil i en svart ramme, metall veggdekorasjoner eller lampetter.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com