Terence Conran Kitchen Ideas

June 5

Terence Conran Kitchen Ideas


Terence Conran er en av de fremste navnene i verden av hjem og kjøkken design. Conran bøker har påvirket interiørarkitekter samt huseiere på jakt etter en måte å gjøre noe spesielt av det de allerede har. Conran brikke de motstand når det gjelder kjøkken design er elegant og passende tittelen "The Kitchen Book", som han publiserte i 1977.

kjøkken Kontor

Conran videre ideen om et kjøkken som serverer et dobbelt formål som et kontor i hans 1977 magnum opus lenge før hjemmedatamaskin gjort å finne lagringsplass på kjøkkenet en nødvendighet. Conran tilbyr ideer som et stort rundt bord i spisesalen som kan doble som et konferansebord. Innebygde hvitevarer presentere mer plass på kjøkkenet samtidig som det gir større effektivitet når det kommer til matlaging.

Lagring

I "The House Book", utgitt i 1974, og tilbyr Terence Conran et vell av muligheter når det gjelder å gjøre bruk av lagringsplass eller overvinne mangelen på dem. Blant Conran alternativene skal installere hyller på slutten av en åpnet skillevegg, ved hjelp av en garasje-stil pegboard for å henge opp kokekar, fikse en elektrisk mikser til en uttrekkbar hylle med vedlegg plassert i et bind under og kalle opp en gammel kommode inn ny tjeneste som bolig for din beste Kina.

Oppdatere en eldre Kitchen

I 1985, Terence Conran oppdatert forrige tome med sin "nye huset Book." En av hans anbefalinger for å oppdatere et gammelt kjøkken er noe så enkelt som å installere keramiske fliser i tradisjonell stil som sjakkbrett. En annen idé videre i Conran bok er utnyttelsen av rustfritt stål for å skape følelsen av en profesjonell arbeidsplass for dem for hvem matlaging er mindre et ork enn en livsstil.

Kitchen Herb Garden

Conran tyder på at de ferskeste urter brukes til å gjøre det beste bruk av kjøkkenutstyr. Urter som salvie, basilikum og timian kan være plassert i en sirkulær bolle satt inni kjøkkenvinduet. En terracotta jordbær krukke kan tjene dobbelt plikt ved å dyrke sage over og rue nedenfor. Hang liten terracotta skåler i vinduet for å dyrke urter som persille, vintersar og gressløk.

Visning Hatch

En av Conran sentrale elementer i et effektivt kjøre kjøkken er innføring av en servering luke ligger mellom kjøkkenet og spisestuen. Denne funksjonen kutter ned på mengden trafikk som må kjøres mellom de to rommene. Luken blir enda mer nyttig når du legger hyller rundt på begge sider slik at kokekar, bestikk og glass kan nås fra enten kjøkkenet eller spisestuen.

ceiling Maleri

Conran foreslår å male et altfor høyt kjøkkentaket i primærfargene som ignorerer grenser for å skape illusjonen om at taket er lavere. Snarere enn å male hele taket rødt, blått eller gult, male en del av taket av en av disse fargene og skyte inn med en fet avbrytelse av en annen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com