Hvordan du oppbevarer Hengere Mens vaske klær

April 29

Hvordan du oppbevarer Hengere Mens vaske klær


Henge klær på kleshengere på slutten av tørketrommelen syklusen sparer på stryking og hindrer bretter i skjorter, bluser, kjoler, skjørt og bukser. Utfordringen kommer i tråd kleshengere seg fast eller faller på gulvet mens du vasker klær. Pacific Lutheran universitetets 'Great måter å Go Green' nettsted anbefaler å tørke klær på kleshengere på en klær rack for å spare energi. Alternativt lage en kleshenger lagringsløsning for gratis å løse problemet med hvordan du lagrer hangers mens vaske klær.

Bruksanvisning

Klær Rack Hanger Storage

1 Kjøp en klær rack for vaskerom. De fleste modeller har hjul, noe som gjør stativet praktisk å rulle nær tørketrommelen til å henge klær når de er tørre. Hvis det er lite plass, kjøpe en sammenleggbar modell og brett den opp når den ikke er i bruk.

2 Plasser tomme kleshengere på stativet når du starter tøyet. Dette holder dem innen rekkevidde. Når tørketrommelen syklus ender, trekke ut den delikate og lett rynket varene umiddelbart og sette dem på kleshengere.

3 organisere kleshengere på rack i henhold til hvilke rom klærne gå til. Dette gjør sette rene klær bort mer effektiv. For eksempel sette klærne for master bedroom i den ene enden og klær til de andre soverommene i orden på stativet.

Hanger Storage Box

4 For å begynne å lage din hengeren oppbevaringsboks, først plassere pappesken på den ene siden i en passende høyde. Ta en av dine største kleshengere - den ene med den største kroken - og sentrere den på siden av boksen som er vendt opp, med krok nær den åpne enden av boksen. Den nøyaktige posisjon er ikke viktig; Dette er bare for å få bredden på hengeren kroken.

5. Bruk en linjal og et blyantstrek 1/8-tommers fra den bredeste delen av kroken på hver side av den.

6 Mål avstanden mellom de to blyantmerker. Gjør et annet sett med blyant markerer samme avstand fra hverandre mot bunnen av boksen.

7 Plasser linjalen selv med ett sett med blyantstreker og trekke en linje fra toppen av boksen til bunnen av den. Gjenta med det andre settet med blyantstreker. Dette vil skape åpningen for hengeren topper.

8 Sett boksen på bunnen. Hold den fast med en hånd og bruke et verktøy kniv eller boks cutter for å kutte langs hver blyantstrek.

9 Bruk en stor gummi band å sette kleshengere i grupper. For eksempel sette en strikk rundt nakken av skjorte kleshengere og en annen gruppe skjørt eller slacks. Plasser fem til syv kleshengere i hver haug.

10 Place de grupper av kleshengere i boksen med hengende ender stikker ut av kanalen. Plassere opptil 10 løse kleshengere på toppen av boksen for bekvemmelighet.

11 Sett i boksen til enhver passende sted i nærheten av tørketrommelen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com