Tips for rengjøring Smijern

May 30

Tips for rengjøring Smijern


Smijern er et attraktivt materiale som brukes for dekorative og sikkerhetsformål rundt mange hjem. Selv om smijern kan vare i flere tiår med minimalt vedlikehold, må det opprettholdes for å holde det ser rent og forlenge dens levetid. Etter noen grunnleggende tips om rengjøring smijern vil hjelpe din dekorative metall ser bra så lenge du har det.

Hold Rust Off

Smijern, av natur, vil utvikle rust slutt. Rust vil svekke metall og ødelegge dens utseende. Holde smijern i god form vil kreve sporadiske fjerning av rust. Denne typen rengjøring tar litt innsats.

Bruk en stålbørste til å skrape bort det meste av rust. Noe av det er sannsynlig å bli liggende igjen og kan ha trengt dypt inn i metallet. Hvis dette er tilfelle, kan du bruke en grov sandpapir slik som 80-grus til sand bort den gjenværende rust, ifølge HousekeepingChannel.com. Gå over slipes jern igjen med en finere-grus papir og buff det ut med stålull. Når du har metallet tilbake til denne tilstanden, er den klar for å beskytte og maleri.

Rust Inhibitor

Mens smijern ikke kan ha blitt forseglet med en rust inhibitor første gang den var ferdig, er det ingen grunn til ikke å gjøre det nå. Rustfrie malinger er tilgjengelig på de fleste malingsbutikker og brukes som en primer før maling på en blank topcoat. Noen rust hemmere er også glans emalje og lagdelte over siste strøk med maling for å forsegle ut oksidasjon.

Maling

Jo bedre malingen du bruker, jo lenger er det sannsynlig å vare. Ved hjelp av en høy kvalitet utvendig maling egnet for bruk på metall er viktig. Med mindre smijern er ganske flat med minimalistisk design kurver, noe som gjør det enkelt å børste, er det best å bruke en maling sprayer å dekke smijern jevnt. Prøver å pusse intrikate mønstre i smijern kan ende i et rot for den gjennomsnittlige nybegynner maleren.

Aldri prøve å forsegle jern med en rust inhibitor før malingen har hatt minst 24 timer til helt tørt.

regelmessig rengjøring

Når rust er borte og den nye malingen er på smijern, rengjøring dette materialet er enkel. Det er en god idé å holde etsende oppbygging av strykejernet for å forlenge tiden det opprettholder det riktig utseende. Når den tid kommer, bare bruke en svamp med varmt såpevann og tørk av smijern med jevne mellomrom. Skyll den med rent vann.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com