Hvordan bruke Prepasted Bakgrunn for fôr hyllene

May 1

Hvordan bruke Prepasted Bakgrunn for fôr hyllene


Left tapet trenger ikke å bli kastet bort. Bruk den til linje hyllene i kjøkkenet, skap eller skuffer. Dette vil gi et friskt, nytt utseende til hyllene mens beskytte dem og gi trekkraft for retter og andre elementer som er plassert på dem. Utleieenheter er ideelle steder for hylle liners fordi skap er vanligvis godt brukt og trenger en heving. Tapet kommer i enten unpasted eller prepasted stiler. Unpasted er mer tidkrevende fordi det er behov for å ha lim utflytende på baksiden. Prepasted bare må være våt med vann som skal brukes.

Bruksanvisning

1 Mål hyllene og kutte tapet til å passe nøyaktig. Hvis bakgrunnen er igjen fra et annet prosjekt, har du kanskje ikke nok til å dekke en hylle med ett ark. Bruke flere ark på den samme hylle om nødvendig.

Line opp mønsteret når kutte papiret med en skarp boks kutter langs kantene av mønsteret. For eksempel, hvis du bruker en stripete mønster, linje stripene opp, og deretter klippe formen slik at mønsteret vil passe på sokkelen med striper som går fra ett stykke tapet til den neste.

2 Vask hyllene med vanlig rengjøringsmiddel. Skyll hyller og la dem tørke grundig.

3 Fukt baksiden av prepasted tapet og begynne å plassere den på hyllen. Begynn i den ene enden og line den opp slik at det er enda hele veien over. Bruk en bakgrunns glatting pensel for å glatte ut papiret og bli kvitt noen bobler. Prepasted tapet vanligvis ikke har mye overflødig lim, men hvis noen oser ut, tørk den med en tørr fille.

4 Rett inn papiret hvis det har flyttet ut av sted og la tapet tørke over natten før du setter elementene i hyllene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com